Mamacitaa5 Fiyat performans açısından kaç gündür araştırma yapıyorum kullandığınız marka varsa memnunsanız yazar mısınız lütfen 🙏🏻 Sizce elektrikli mi manuel mi?
Emirle Mamacitaa5 medela elektrikli pilli tekli olandan kullandım çok iyi emiş gücü ayarlnbiliyor aynı zamnda
balkiz12 Mamacitaa5 valla bende arıyordum Bi arkadaşım önerdi kendisi kullanmış wee baby tirle Manuel’i fiyatında çok uygun çok pahalıya alma dedi 20 lira falan okuduğum yorumlarda gayet olumluydu eczanelerdede sqtılıyo ben internetten sipariş ettim gelecek
Krizantem_ Mamacitaa5 Chicco manuel aldım.lansinoh düşünüyordum ama e bebek çalışanı manueller arasında çok fark yok dedi chicco daha uyguna geliyordu onu aldım. Arkadasim da kullaniyordu. Elektrikli doğumdan sonra ihtiyaç olursa alırım lansinoh marka.
Urasssss Bence bir manuelle başla sonra ihtiyaç dahilinde elektrikli ye geçersin.insallah elektrikli ye ihtiyaç duymazsin🙏 süt kanalların açık olursa beklenen emzirme sağlanırsa manuel pompalar da gayet başarılı sağım oluyor.lansinoh markayi öneririm.
7676 Ben medelanın büyük ikili hastane tipi olanını kullandım çok memnun kaldım ama çok aşırı pahalı oldugu için almak istermisiniz bilmiyorum ben kiralamıstım
Mamacitaa5 balkiz12 bende belki ilk manuel alırım ama indirimde görürsem elektrikliyi kaçırmakta istemiyorum o yüzden soruyorum çok teşekkür ederim🌸
Cutepregnant Mamacitaa5 mochi den herkes çok memnun bende onu alacağım. Elektrikli gerek olursa kiralamayı düşünüyorum
Mamacitaa5 Cutepregnant ben de ilk manuel alıp sonra elektrikli diye düşünüyorum ama bakalım teşekkür ederim🌹
hazal2131ds Mamacitaa5 bayb me aldım herkes çok memnun kalmış yorumlarında yazıyordu. Lansinoh düşünüyordum aslında ama çok şikayet vardı bide 2 katı fiytı. 200liraya çift göğüs pompalısını aldım.
Mamacitaa5 hazal2131ds evet ebebeğinkini de övüyorlar bende bu konuda pek bilgi sahibi değilim ama bakacağım yine de teşekkür ederim🤗
Kubra19871986 hazal2131ds bende baby me çift almayı düşünüyorum çift alıp tekli kullanın diyorlar çekiş gücü çok iyi oluyormuş siz kullandınızmı