Samira34 Kasıkta ve belımde cok agrım var , adet sancısı gibi . Aynı haftada olduğum güzel anneler sizdede var mı acaba ?? Dogum sancısı degıldır demı ? Ilk gebelıgım tecrubesızım
NilGrl Samira34 35+3 üm bende kasıklarda oluyor böyle adet olacakmışım gibi kasılmalarımda var. Ama belime ağrı vurmuyor. Nst de hafif ağrım çıktı ama ben hissetmiyorum. 🤷🏼♀️ Kısa sürüyorsa korkmayın diyolar. Biraz uzun ve düzenliyse takip etmeniz lazım sanırım. Benim de ilk gebeliğim insan sudan çıkmış balık gibi oluyor cidden ☺️
Yaagmurr Samira34 canım dinlendiğinde geçiyorsa yalancı sancıdır doğum sancısı olsa emin ol buraya yazamazsın bile öyle gelir yani
Dyguklc Samira34 35 deyim.bende oyleyim kasik agrim bel agrim adet sancisi gibi sancilarim drduk yere bi geliyo resmen kabus doktor magnezyum kullwnmami istedi kullaniyorum hala devam ediyo valla.bigun gercek sanci olcak fiye korkuyorum anlamiyorumda gercekmi yalancimi
Efe_Eylul_Mom Samira34 aynı hafta ve gündeyiz aynı belirtileri yaşıyorum belim 1 haftadır adet olacakmışım gibi ağrıyor sabah kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz 🤷♀️😌
Samira34 Yaagmurr NilGrl genelde agrım sabah uyanınca ve aksam yatınca baslıyor , bır haftadr var baya da agrım var hani heran adet olacakms gbı , hamile kalmadan once ılk gun sancılı gecerdi oyle .. 🙂 aynen ılk olunca ınsan merak edıyor , telaslanıyor
Dyguklc Samira34 evet sabah uyaninca asiri bi agrim oluyo bende gece duzgunmu yatamiyorum diyorum ama zaten gobektrn yatacak pozisyonda yokki bende cozemedim.herkes normal diye hyirlisiyla.bo doguraydik
Samira34 Dyguklc aynen magnezyum bende kullanıyorum , nst bsy cıkmıyor sancı falan ama bende anlamadm bu neyın nesı 😀 sag salım bır kuvassaydık yuvrulara ınsallah
Isilhanim87 Samira34 Efe_Eylul_Mom Aynı bende 36+4 şuan kasik ve bel ağrısı gidip geliyor. Ayrıca karnimda ağrıyor. Regl olacakmisim gibiyim valla :)
Samira34 Efe_Eylul_Mom doktora sorar mısın bu agrılar normal mı ? Cnku bnm randevume cok var 🤗 tekrar yazar msn buraya 🤗
Burcumtlg Aynı haftadayız. Gün içinde vajinama bir baskı uyguluyor o biçim ağrı giriyor. Ve bugün de akşam dan beri karnım sert bir kısmı🤦🏼♀️ Arada hareket ediyor ama çok toplanıyor bende ne yapacağımı bilemiyorum 😞
Samira34 Burcumtlg benım bebegım cok hareketlı normalde ıkı gundur azaldı cok fazla hareket etmyor , suan allaha sukur tekrar hareketlendı , haftada bı kac kez toplanıyor benım Nden toplanıyorlar bnde bılmıyorum
Efe_Eylul_Mom Samira34 canım doktora sordum artık ağrıların olur normal dedi nst ye bağlandım sancım çıkmadı hiç ama kalp atışları yüksek çıktı tansiyonum normal çıktı düzenli sancıların olursa geçmeyecek şekilde gelirsin dedi zaten 🤗🌸 hareketleri günden güne azalır ve sert şekilde olmaya başladı o konuda da normal dedi artık alanı daraldığı için bu tür durumlar olurmuş 😊 çok şükür haftasıyla kilosu suyu uyumlu dedi içimi rahatlattı😍 artık haftada 1 görüşcez dedi düzenli şekilde olası durumlara karşı 😌 inşallah sağ salim kavuşuruz meleklerimize♥️
Isilhanim87 NilGrl Mlsgllk Bende de var karın bağırsak hareketleri. Karın ağrısı bel.bosluklari ağrısı. Valla kizlar doğum yakın galiba bizim :) herkese şimdiden Kolaylıklar 🌺🌺
Efe_Eylul_Mom NilGrl aynen canım yediklerimden mi ki diyorum ama zannetmem doğum öncesi bağırsak hareketli olıyormuş sanırım günlerimiz yakın elleri kulaklarında 😇🤗
NilGrl Mlsgllk doğuma yakın oluyor diyorlar ama 🤷🏼♀️ Acaba üşüttüm mü. Karın ağrısıyla hemen gidiyorum tuvalete.
Mlsgllk NilGrl aynen aynen bende öyle çok şaşırıyorum çünkü hep aynı şeyleri yiyorum ve genelde bu zamana kadar kabızlık yaşadığım için çok şaşırdım sonra biraz araştırdım doğuma yakın oluyormuş sonra da çok sevindim inşallah öyledir de yakında miniklerle buluşuruz🥰
sblaslan Samira34 benimde aynı valla arada bebek bi yere toplanıyo agrı oluyo adet gbi belimde agrı var ama dakkaya vurmadğı için endişellenmedim ama canım cok yanıyo salı doktora gidicem bakalım