hiranurun_annesi Ben cok beğenerek aldim sizler nasıl buldunuz 😍 birde bebek yeni doğduğu zaman bandanalari kullanabilir miyim hemen ? Yaz bebeği olucak kizim hayırlısıyla inşallah 😍
2fasulyeannesi hiranurun_annesi yaa çok tatlilaar güle güle kullanın inşallah 😍 benimde kizim yaz cocuguydu bir sürü toka bandana almıştım nasıl ozene ozene ama bizim ki rahatina duskun bi kiz oldu asla taktirmadi bide hepsini parcaladi 🙄 icimde kaldi hep inşallah büyüdükçe yaptirir 😁
Brcklc @hiranurun_annesi bende bu tarz tokalar aldım eminim güzel sağlıklı bir şekilde kullanırız ya çok ciciler https://hizliresim.com/AoJoso
hiranurun_annesi Brcklc hayirlisiyla kullanalim insallah 🥰🤲 bandanayi yeni dogdugu zaman kullanabiliyor muyuz ilk gebeligim haliyle özeniyorum bu tarz seylere 😅🤭
tazeaane hiranurun_annesi bizde haziran bebişi olucaz inşallah ama ben almadım hiç 😀 aklımda badana var ama oda terletir mi diye düşünüyorum 🤔
hiranurun_annesi tazeaane bandananin kumaşı terletecek gibi durmuyo aslinda ama acaba bebek rahat eder mi diye dusunuyorum 🤔😁
Brcklc @hiranurun_annesi ben kendime aldım valla tokalari😬😃hiç bilmiyorum benimki erkek bide ilk doğumum olcak.insallah ben sen kendine aldın sandım bazılarını😃😃😃
Brcklc @hiranurun_annesi bence hem sen tak bazılarını hemde kızın birdaha aynı anlar yaşanmıyor kullan suslen gitsin hicbirsey içinde kalmasin