Baloncuk41 Merak ediyorum doktor kontrolünde erkek denip belli bi haftadan sonra kız oldugu ortaya çıkan yada kız denip erkek çıkanlar varmı? burda arkadaslar tahmin ediyo kesin falan diyo o tahminlerin tam tersi çıkanlar varmı? 😁
Gozdeku Baloncuk41 var 🙈 bana herkes kız derken doktorum ilk zamanlarda galiba 12. Haftaydı oğlan dedi. Sonra kız olduğu anlaşıldı. Ama erken ve sadece tahmin olduğunun bilincindeydik. Komik olan karnımın hala sivri olması 😁
Gozdeku Baloncuk41 bir de komşumuza da kız demişler. Hazırlık vs. 5. Ayda oğlan demişler. Bütün herşeye yeniden başladılar 🤷🏻♀️
Durunbigeldim Baloncuk41 ya bana kesin erkek dedi pipisini gördük ama ben yine 16.cı 17ci haftaya kadar bekliyorum😁😁
Humeyra35 Baloncuk41 Ben dogurana kadar kiz dediler. Farkli farkli hem devlet hem ozel hastaneler soyledi fakat dogurdugum da erkek oldugunu ogrendik gorunce sok oldum. İsmi elbiseleri yatagi herseyi hazirdi 8 9 ay pembe goydirdim disari icin bi kac mavi elbise aldim sonradan. Simdi 20 haftalik 2. Gebeligim erkek dediler ama hic bir sey almadim ve kendimi kaptirmiyorum hayirlisi diyorum 😂
Baloncuk41 Humeyra35 en korkutuğum sey hani 1 ay sonra degisse tamam olabilir dersinde o kadar hazirliktan sonra 🙈
Dry123 Humeyra35 canım tam olarak bacak arasını mı göremiyorlar dı kıza benziyo mu diyorlar dı şuan benim ikiz biri kız diğeri bitürlü bacak açmıyo yada kordon oluyo onada Buda kız a benxiuo diyorlar
FasulyeveAnnesi3 Humeyra35 inanamıyorum ben olsam yığılırdım yere yada doğduğu an görmesem karıştı sanardım 😊
Humeyra35 FasulyeveAnnesi3 Sezeryan olsa goremeseydim kabul etmezdim zaten 😂 baya şok gecirdik kabullenmem aylarimi aldi cok zor Allah kimseye bu durumu yasatmasin insallah
Busranur_06 Baloncuk41 bende 17. haftamda öğrendim cinsiyeti o zaman kadar hiç sormamıştım biraz bekleym diye erkek dediler ama bilmiyorm 🤭 25+2 yız şuan Allahın izniyle pipi resmi flnda verdi doktor ama bazennbenmde aklıma gelmiyo değil ama hayırlısı olsun bakalm😇
Kubra5734 Baloncuk41 onu bunu bilmemde benim arkadasima hamileligin basindan doguma kadar kiz dendi bi dogurdu erkek 😂😂😂
Sisiko Baloncuk41 ben ben bennn 😂😂 13 haftalıkken doktor yüzde 99 kız dedi okadar çok hediye geldiki kız bebek için aşırı adapte olmuştum bi kaç bi şey bile almıştım isim falan düşünüyorduk. 17 haftada başka bir doktora gittiğimizde doktorun cinsiyeti erkek biliyorsunuzdur herhalde maşallah pipiyi gördünüz mü demesiyle sedyeye çakılmam 😂😂😂😂
Baloncuk41 Humeyra35 ay çok ilginç eskiden olurmus boyle seyler ama simdi cok edepli bi oglanmış nası saklamıs oyle 🤣 peki başından beri kızmı hissetmistiniz erkek mi?
Humeyra35 Baloncuk41 ben pek bir sey hissetmiyordum. Esim bi kac kez erkek hissetigini soylemisti hatta ben dogumdayken bizimkilere demiski bir de doktor cikip erkek diyormus diye cidden doktor cikip erkek dedi 😂 Simdi de bunu kiz diye takmis kafasina bilemiyorum 😂
Nefesverenim Humeyra35 banada13haftamda kiz dediler simdi 16haftalik oldum erkek diyorlar ama ben kiz isediyorum
aeminegmss Benimde ortaya karışık devlet erkek diyo ısrarla özel kız diyo 20 haftam bitecek ayrintiliya da girdim kız dedi ama ben erkek hissediyorum bidaha gidicem son kez bakalm ne diyecekler 🤭