Elifmstf Ozlm280 çok şiddetli değil canım ama son günlerde özellikle çok olmaya başladı kısa suruyo geciyo gittiğimde heycandan sormayı unuttum da neden oluyormuş peki bişey dedi mi size
Mrveeski Ay kızlar benim de 28+4 kilosu 1200 şuan için . Maşallah bu ara baş aşağı döndü diye hareketleri eskiye göre daha yumuşak tekmelerini miğdemde hissediyorum
Smyrabahar Mrveeski bu hafta mı döndü ya benim oğlum şuan ters duruyo ve hareket verdi doktorum onu yapıyorum inşallah döner dua edin bana
Elifmstf Ozlm280 o zaman bebiş baskısı büyük ihtimalle canım bende baş aşağı duruyor hareket ettikçe hemen ardına da oluyor çünkü. İçimi rahatlattın wala sağolasın 💕
aselim2020 Nur1806 bizde 27 +1 olduk çok şükür çok rahat gidiyor gobus bayağı belli yani gören sismissin diyince bende o benim sezeryan dan kalma diyorumm 😆😆🙈🤭
cemreninannesi67 Kızlar ben Haziran ilk haftası doğum yapıcam hastane çantasına penye ve müslin battaniye koyucam ama nohut battaniyede almıştım Polarlı çok kalın değil incede değil onuda koyuyım mı çantaya gerek olur mu
civciv1520 minikserce00 Minyon bir bebek olucaktir arkadaşıma da öyle dedi doktoru sütü bol içti doğuma kadar çok şükür bebekte kendisi de iyi
34_21_23 Nur1806 günler azalıyor heyecan ve korku artıyor 29+1 olduk 🥰 kıyafetlerimizi arabamızı aldık sadece beşiğimiz kaldı onu da önümüzde ki ay alıp kıyafetleri yıkıyıp çantamızı hazırlayacam😊 8 kilo aldım çok şükür şikayetim yok herşey normal seyrediyor darısı önümüzde ki günlere 😊
Smyrabahar Mrveeski namaz kılarkenki secde pozisyonu varya onu ellerimizi öne uzatarak yapıyoruz biraz bekleyip kalkıp aynı hareketi tekrar 5 e tamamlayacak şekilde yapıyoruz hareket bu yani basit ama umarım işe yarar
Ekvatoral LETHE İnşallah öyledir. Bir de yürürken ya da ayaktayken toplanma gibi yer değişikliği gibi bişeyler hissediyorum. Öyle biraz içim rahat ediyor açıkçası