Best11 Nur1806 ben de başta şifonyer almayi düşündüm ama dolap daha cok eşya sığar diye ona karar verdim evim cok kücük🧐
Nur1806 Best11 bizimde oda küçük bu yüzden dolap almayacağım. Şifonyer şimdilik işimizi görür diye düşünüyorum
Nur1806 Ozlm280 bende Balıkesir gönendeyim canım yakınız 😊 burası da sıcak oluyor ama ilk zamanlar çok küçük üşür diye korkuyorum. Dışarıda ince uzun kollu giydiririm büyük ihtimalle😬 şöyle 2 aylık falan olunca dışarda o zaman kısa kollu giydiririm heralde
Hatice11 Nur1806 29+6 Herşeyimiz var çok şükür 2. Oğlumuzu bekliyoruz abisinin eşyalarını kullancak inşallah minigim.💙😊🙈
Miababe Nur1806 bende 65 le başladım 73le bugün kontrolden geldim. En ilginci kaç günlerdir kilosu kaç oldu diye konuşup durduk eşimle bugün sormayı unuttuk 🙈 doktorda söylemedi. İçim içimi yiyor artık sonraki kontrole inş. O yatağa uzanınca nefesim kesiliyor sanki herşey uçup gidiyor🙈
Beyza2526 SSeymanr aynen öyle 28+2 oldum bende geceleri ne tarafa yatsam oram agrıyor rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻Tabiki evlatlarımızın kokusunu alınca herşeyi unutucaz rabim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🌸
Girlsmomm N_A_Z_L_I_M aynıyız sizinle bana da magnezyum verdi 2 gündür içiyorum ama daha geçmedi bel ve kalça ağrısı gece yarısı uyurken oluyor sabırsızlanıyorum artık 🥰
Hellolo 27+6yız bizde bir hafta önde dedi doktorumuz 18 martta gitmiştik 1150 kiloydu hareketli maşallah kızım tahmini doğum 15-16 Haziran olarak gösteriyor ama bana daha erken gelecek gibi geliyor ☺️