Gulay_37 7 haftalık hamileyim. Mide bulantısı ilacı kullanıyorum ama geçmiyo.. ne iyi gelir ne yapmam lazımmm?
Busra02_ Gulay_37 prilam benim önceki hamileliğimin kurtarıcısı her gün kusardım doktorum onu verdi 4aylıiken kayayım değişti şuan gene içiyorum gene yatmadan önce 1sabah uyanınca 1icin keser
Senayyalcin Gulay_37 Gülay hanım gece yatmadan iki tane içince prilam aslında çok iyi gelir ama bilemedim neden etki etmedi doktora danışın isterseniz değiştirir belki ilacı
mrysmyn58 Gulay_37 ben çok etkisini görüyordum tersine. Onu icmedigim gün berbat geçiyordu. Demek ki herkeste aynı olmuyor
mrysmyn58 Bana doktorum prilam Dr diye bı ilaç vermişti onun sayesinde ayakta durdum. İsterseniz bı doktorunuza sorun
Gulay_37 mrysmyn58 aynı anda kullanmıyorum mesela sabah akşam gibi yutuyorum ve ilk iki üç gün iyiyidm bu ilaçta etkisini göstermedi yediklerimi çıkartıyoruö sürekli
Senayyalcin Gulay_37 Gece yatmadan iki tane için zaten 12 saatde bir etki eden bitkisel bir mide bulantısı ilacı günde 4 taneye kadar içiliyor siz iki tane için gece uyumadan farkı göreceksiniz sabah içtiğiniz işe yaramaz