Diillara Hanımlar merhaba 28+4 olduk çok şükür ilk gebeliğim bebeğimin sağlık durumu iyi fakat bugün doktorum makat geliş olduğunu sezeryan doğum olacağını söyledi ve araştırma hastanesine gitmem gerektiğini söyledi devlet hastanesiydi bugün gittiğim şimdi sorum şu 29 haftalarda bebek döner mi ? ve neden araştırma hastanesi özel hastanede doğum yapamazmıyım yani ? Çünkü ya istanbul bağcılar eğitim araştırmaya yada Başakşehir çam sakura hastanesine gidebilirsin dedi o hastanelerdede randevu bulmak çok zor heleki aynı doktordan randevu bulmak imkansız hakkınızı helal edin uzun oldu biraz 😍😘😘
cryingbaby Diillara ben 32.haftaya basladim hala doktorumla dogumu konusmadik, 28 cok erken bence size bunlari soylemesi icin, bebek bu 32 de doner 35 de makat doner 38 de bas döner, bilemedim
Diillara Diillara bide son olarak kilolu bi yapıya sahip olduğum için sezaryen doğumdan korkuyorum dikişlerin tutmaz falan diyo bi çok kişi korkum bu sebepten hamileliğim boyunca sadece 2 kilo aldım sadece
Candice07 Diillara 31. Haftada bebek tersti. 33 te kontrole gittigimde dönmüştü. Son ana kadar bile dönebilir. Annem kardeşime normal dogum diye gitmiş. Son kez kontrol ettiklerinde makat geliş şekline dönmüş, sezaryene almışlar hemen. Herşey olabilir yani.
Senayyalcin Diillara Daha doğum pozisyonu alması için erken benim de makat gelişliydi 35.haftam ve yeni döndü şuan doğum pozisyonunda
Diillara cryingbaby bilmiyorum ki bi bilgim olmadığı için şaşırdım o an bişeyde soramadım kilo problemim olduğu için herkes yok senin dikişlerin tutmaz falan diyerek çok demorize oldum hamilelikte 2 kilo aldım sadece normaldede kilolu yapım
Diillara Candice07 doğuma kadar dönebilir yani bana artık bu haftadan sonra dönmez dedi doktor ondan dedim acaba dönen var mı diye
Candice07 Diillara ilk doktorum 31 de bana da öyle dedi. Sezaryen olursun sen diye. 33 de esas dogum yapacagım doktoruma geldim, bebek tersti son durum ne dedim dönmüş başı aşagıda dedi. O yuzden hiç takma kafana. Daha vaktin var. Herşey olabilir. Artık bebişin canı ne isterse 😌
Diillara Senayyalcin yaaa gerçekten mi içine su serpriniz Allah razı olsun inşallah döner benimkide 😍
Selmakaraduman20 Diillara ben 30.ncu haftamdayım bugün kontrole gittim. Ve bebeğin başı yukarda şuan gayet normal dedi yani.🙄
Diillara Selmakaraduman20 hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah benimde doktor kafamı karıştırdı baya
Sibelezgi Diillara benim 5 nisan gun verdi hala doktorum donerse normal yapmami istiyor son gune kadar bekleme taraftari beni normale yonlendiriyor makat durusu benimkide hic degismedi pozisyonu.buhaldeyken bile hala umudu var doktorla alakali bence
Diillara Sibelezgi gerçektende öyle demekki doktordan doktora fark oluyo bide bana herkes senin kilon var dikişin tutmaz diyince korktum açıkçası her kafadan bi ses 😕
Dilan9280 Diillara canım benim görümcemin bebegi sizin gibi tersti onunda sezeryan dediler ona ama benim görümcem de normal doğumu cok istiyordu son dakikada bebegi döndü ve normal doğum yaptı benim tahminem son dakikaya kadar bilemiyorsun nolucagını
Candice07 Diillara insallah gönlünüze göre olur 🙏 bunlarda bizim elimizde degil ne yazıkki, gerisi bebişlere kalmış 😉🤗
Best11 Diillara doktorunuz neden bu kadar net ve kesin konuşmuş bebek rahim içinde şekilden şekle giriyor döner tabiki bence doktorunuzu değiştirin
Liila Diillara çok erken bir yorum olmus sanki 32. Haftada normal doğum pozisyonu aldığını ogrendim ayni haftada bir arkadaşımin bebegi normal pozisyon almadığı için üzülürken doktoru ona her bebeğin bir olmicagini son anda bile dönebileceğini söyledi bence cok fazla düşünme bazen dönmüş bebekler bile son andaki muayenelerde pozisyon değiştirebiliyor doğumda bazen tercih meselesi olmayabiliyor. Fakat bu durum için neden bir araştırma hastanesine yönlendirdiki kontrol amacli gidip içini ferahlatabilirsin istersen saglikla doğması nasip olsun bu arada 🙏🏻
123zulal Haftamda makat gelişti doktorum bebek gibi emeklememi söyledi çoğu zaman işe yarıyor dedi bugün kontrole gittim 32. Haftamızdayız bebeğim dönmüş bende işe yaradı sizde deneyebilirsiniz 😊