Merveorhnoglu Merhaba herkese iyi geceler kizlar saglik ocaginda idrar tahlili verilebiliyormu biliyormusunuz
Gulyuksel55 Merveorhnoglu Evet veriliyo gebelik testi için mi eğer onun içinse kan vermen daha iyi net olur
Adaaa34 Merveorhnoglu Canım gebe olduğun için önceliklisin.doktorum idrar tahlili istedi de yada idrar yaparken yanma oluyor de tahlil iste direkt yapıyorlar hatta çokta kibar yaklaşıyorlar🌝
meraklianne1 Merveorhnoglu hayır canım verilmiyor ben daha bugün gittim hastanede idrar tahlili yaptır gel dedi hatta ban
minnakmucizem591 Merveorhnoglu Aşıdan dolayı artık yapmıolar hastaneye gidin burası aşıdan dolayı tehlikeli diolar bizimki öyle en azında bi arayın derim
Dilan9280 ilkannelikkk hahhaaa🤣🤣🤣 buna hic gülücegimm yoktu yaa oda güzelmiş valla 🤣🤣🤣 iyi düşünmüş kız rahat yapman için vermiştir belki 😛😅
Dilan9280 Merveorhnoglu Evt canım sormana gerek yok idrar tahlili oluyor bende yaptım doktorum idrar tahlili istedi özelde yapmadım sağlık ocağında oluyordu orda yapıp götürdüm sizde öyle yapın
ilkannelikkk Dilan9280 Kimsenin kimseyi düşündüğü yok ya 😂 pandemiden dolayı tuvaletler kullanıma kapalıymış 🤦🏻♀️
anneadayi33 Merveorhnoglu hamileyseniz ebenizin ayda bir arayıp çağırması lazım kontrol tahlil vs için