Minik_mucizem2 Merhaba sevgili anne adayları. Bunu size bir moral mesajı olarak yazıyorum. İlk bebeğimin 9. Haftasında kalp atışını dinlemek için doktoruma gitmiştim.Ultrasonda boş bir kese ve kesenin kenarına itilmiş minnacık bir nokta görünüyordu. Bebeğim 6. Hafta da kalmış gelişememiş ve kalbi durmuştu. Yıkıldım, doktorumun odasında hıçkıra hıçkıra ağladım. Sonra kürtajla ertesi gün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. Çok anlayışlı çok tatlı bir doktorum vardı. Bana kürtajdan sonra dinlenmemi, üşütmememi ve enfeksiyon almamak için çok dikkat etmemi ve bir kez adet gördükten sonra tekrar gebe kalabileceğimi söylemişti. Kontrole gittiğimde de rahimimin gayet iyi olduğunu bi sıkıntı olmadığını söyledi( herhangi bir kalıntı yada yapışıklık yoktu.) Adet görene kadar eşimle birlikte olmadık. İlk gebeliğim ovulasyon testiyle olmuştu. Sonrasında da teste devam ettim. Bu arada kürtajdan sonra doktorlar adet tarihini 40 güne kadar uzayabileceğini söylüyorlar. Ben adet olacağimi hissettiğim an youtubedan Ebru Ceylanın adet söktürücü masajını yaptım. Sancısı vardı ama adetim yoktu. Masajın 2. Gününde adet oldum. Bud kürtaj sonrası 28. Güne normal adet döngüme tekabül etti. Bu arada ovulasyon testinide Ebru hanımdan alıyorum. Çok güvenilir tavsiye ediyorum. Veee ilk adetden sonra ovulasyon testiyle hemen gebe kaldım. Rabbime sonsuz şükürler olsun. Su an 10. Haftamdayım ufak tefek sorunlar olsada şu an iyi gidiyor. Rabbim ömür verise kavuşacağız bu kez evladımla. Bu sürecte insan çok hırpalanıyor herkes birşeyler söylüyor ve insanin zihni gerçekten çok yoruluyor. Kimseyi dinlemeyin ben inandım Dualar ettim ve kendime çok dikkat ettim tekrar hamile kaldım. Kendinizi sućlamayin, kendinize değer verin ve sağlığıniz dikkat edin. Kürtajdan sonra bakım çok önemli enfeksiyon durumlarinda tüplerde tıkanmalar gibi tedavisi zor durumlar olabiliyormuş. Yada rahimde. Çok uzun yazdım biliyorum. Ama bende bu acıyı yaşarken hep benim gibi örnekler aradım. Hep bir ümit aradım.Rabbim hepinize inşaAllah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Sevgiler…