Socialmoms Kızlar ayrıntılı ultrason yaptırcağımda üniversite hastanesinde ayrıntılı ultrason yapıyorlarmı?
rjbngnsky49 Socialmoms yapıyorlar ama ben 10 hafta önce gitmiştim.normal poliklinik yok demişlerdi. Ögretim üyesi bakıyordu ücretli.260 lira felandi galiba.cem diye bi dr .çokta ilgili bir doktordu.yaklasik 2 saat bakmıştı.
Socialmoms rjbngnsky49 ona randevu alsam detaylı için geldim desem sorun olmaz o zaman çok tesekkurler :)
rjbngnsky49 Socialmoms evet yönlendirdiler size demeniz yeterli.ben normalde vakıf yasama gidiyorum.orda yanlis hatırlamıyorsam radyoloji uzmanı bakıyor detayliya.bi perinatoloji uzmanına görünmek en mantıklısı.
Momsmoms rjbngnsky49 merhaba ben cem hocaya ayrıntılı oldum fakat ultrason kağıdın vermedi unuttumu anlamadık merak ettik size vermiş miydi🤷🏻♀️😅
Momsmoms rjbngnsky49 raporları verdide renkli ultrason kağıdı vermedi ama telefondan çekmiştik allahtan :))
rjbngnsky49 Momsmoms bize de vermemişti.gerci yuzunu hic göstermedi.34.haftadayım halen gösterdiği olmamıştır.2saat bakmıştı o gün dr hep yuz Ustu yatıyordu hic donmedi
Momsmoms rjbngnsky49 bizimkide göstermedi azıcık yan profilden gördük 😂😂 iki seferdir gizliyor inşallah gösterir artık😅
rjbngnsky49 Momsmoms kaç haftalık oldunuz. Doğumu nerde yapacaksınız.kime gidiyorsunuz dr a.cok sordum sanki🙈
rjbngnsky49 Momsmoms vakıf yaşamda ismail semih şahine gidiyorum.ikinci gebeligim. Ilkindede ayni dr ve hastaneye gitmiştim.cok memnunum.