MrvCgn Selam kizlar hayirlisiyla bir kizim olucak ismini Masal Ada koymak istiyoruz ama birinden birinin kuranda gecmesi gerektigini dusunuyorum. Ikisi de gecmiyor. Fakat internette ada ismini caizdir olarak okudum kullanilmasinda bir sakinca yokmus dini acidan cok kararsizim ve baska uyduramiyorum Masal isminin yanina birsey. Hayalimdeki isim bu. Bu konuda fikri olanlar lutfen yazabilir mi?
Mavimpembem MrvCgn Bizde kurada öykü çıktı onu koyucaz tekli isim düşünüyorduk çünkü yanına ikinci isim konulunca diğer ismin özelliğini sadeligini bozuyor gibi ilk cocugumda çift isme pişman olduk bunu tek isimli yapalm dedik ve öykü kurandada geçmiyor gecmeside şart degilmiski önemli olan kötü anlamlı isim koymamak görevi düşüyormuş anne babaya
Buketkucuk MrvCgn caizse koyabilirsiniz bence ama illa Kur’an da geçen bir isim olsun isterseniz Masal Hafsa, Masal Hira falan da koyabilirsiniz❤️
[silindi] MrvCgn koyulan ismin kuranda gecmesi gerekmiyor pek cok sahabe isimlerimiz de var ama gönlünüzden geciyorsa tabiki oyle yapin. Sart değil onu demek istedim caizlik baska bir şey 😊
MrvCgn Tesekkurler kizlar bi kac tane dusundum karar veremiyorum Masal Ada, Masal Eliz, Masal Ecre Ecre kuranda geciyormus ama pek uyumlu olmadi gibi
shryldrm MrvCgn ecre bence biraz tuhaf isim olarak Anlamı neymiş ilk defa duydum ☺️ Masal tek başına daha güzel değil mi 😍