Emirle Neslimom 2 kere esenler medipolde doğum yaptım ama bu sefer bende avicnnda ibrahim bey varmş onu çok övdüler kararsızım bnde
Emirle Mervekaynak ilk doğumum ayten olgundaydı ordan ayrıldı 2. Doğumum röyale seferlideydi oda doğum iznine ayrlmş şuan doktor bulamadm bnde
Bebeklimm Mervekaynak şimdi Fatma hanıma gittim ama kontrole Tuğba Kılık da oldum sanırım onda devam edeceğim
Mervekaynak Emirle ben size tavsiye edeyim ben de Esenler Medipol e gidiyorum emine Zeynep Yılmaz doktorum çok memnunum pişman olmazsınız gidin bence
Mervekaynak Emirle muayene ücreti 195 TL . Ama yardımcı doçent oyuzden diğerlerinden az fazla. Doğum için normal yanlış hatırlamıyorsam 2600 zorunlu sezeryan 3800 diye biliyorum doğumum Haziran başı gibi görünüyor suanlik isteğe bağlı sezeryan da 7000 sanırım
Bubuseli Mervekaynak İsteğe bağlı sezaryen yüzünden doktorumu bende değiştirmek zorunda kaldım 7 milyar çok ciddi bir para kendim için sonuçta zorunlu sezaryanla aynı işlem 🤦🤦 iki kesik iki dikiş parası ama emine hanim çok iyiydi çok güleryüzlu biri
Mervekaynak Bubuseli sanırım sağlık bakanlığına zorunluluk sebebini bildirmeleri gerekiyormuş oyuzden arada fiyat farkı var… Elif hanıma geçmişsiniz onun ücreti nekadar