Rukiye2 anneadayi33 bana sorulmadı zaten bebeğim ölmüştü belki etkilenmeyen diye olada bilir zaten o an pek onu düşünecek durumda değildim
Y-123 Rukiye2 geçmiş olsun cnm Rabbım sabır versin sana kaç aylık tın niye cnm bende 7aylık erken dogum yapmıştım ama belden aşağı uyuşturdular
Didem34 Rukiye2 basınız sagolsun kaçıncı haftadaydınız cok üzüldüm Allah sabır versin neden öyle oldu ki😞😞😞😞
Rukiye2 Y-123 36 haftalikti bı sebep yokken kalbi durdu direk sezeryan alındım herşey bı anda gelişti bnde anlamdim
huzur- Başınız sağolsun yarim bayiltmayi anne bebek bağ kursun ilk anını görsün diye yapıyorlar sizin durumunuzda tam bayiltmalari normal
Brcklc Rabbim sabır versin vardır bildiği sana en kısa sürede sağlıklı bir şekilde anneliği tatdirsin her serde bir hayir vardır Allah’ım sizi bununla sinamis inşallah hemen atlatırsıniz başınız sagolsun
Isilhanim87 Başlığa hassas içerik yazsanız keşke yaa okumasak ta psikolojimiz oynamasa gece gece . Moderatörler başlığı düzeltir mısınız
Catmom Isilhanim87 katılıyorum Allah yardımcısı olsun tabi ki ama çarpıntım tuttu görünce girmezdim en azından