Kimbilir38 [silindi] hangi doktor yapti cnm bende kayserideyimde 500 600 diolar diye cesaret edemedim
Betul-yilmaz12 naz_tugce çok araştırdık yorumları falan doktorun çok iyi,memnun hasta sayısı oldukça yüksek uzm doktor Halil Mesut özel klinik olsa gerek adresi Batı Mahallesi, Susam Sk. No:8, 34890 Pendik/İstanbul, İstanbul
Mom54544 A life 450 Sincan Koru paket alana 400 500 civarı ama normalde 900 falan demişti Lokman hekim Sincan aramadım daha Devlette de zaten maşallah sıra yok
Gamzissss Elif-Handan01 Daha gitmedim canım 3 Nisan da gideceğiz Prf. Dr. Tuncay Özgün e gideceğiz normalde doktorum Acıbadem de o önerdi 💕
Elif-Handan01 Gamzissss ben de tuncay beye gidicem normalde nevşehirde oturuyorum benimde doktorum önerdi 31 martta da ben gidicem bakalım fiyat 550 lira demiştin demi ben hiç sormadım bu arada insallah sağlıklıdır bebişlerimiz 💙🙏
Ebrugkhn Aygulmom ben Atıl hocadan Aralık ayında randevu almak istemiştim ozaman 1.500 TL idi. Aynı binada Recep Has var. Atıl hocanın öğrencisi imiş. Öğrencisi dediğime bakmayın oda yaşını başını almış bi doktor. Allah korusun bebekte sorun varsa ve heyet raporu falan gerekirse Atıl hoca çapaya yönlendiriyormuş ve çapanın heyet başkanı Recep has. Günün sonunda kötü bişi olursa dönüp dolaşıp Recep hocanın kapısını çalacağız diye Recep hocaya gitmiştim. 900 TL idi onunda fiyatı.
MS92 Çamlıca Medipol Hastanesi / Perinatalog Emine Aydın 750 Tl. Çok memnun kaldım, her detayı anlattı, güler yüzlü, espirili, çay saati gibi detaylı ultrason çektirdim 45-50 dk sürüyor. Bir sürüde renkli fotoğraf video vs. 😊
Beyza29_ İstanbul Şişli Aytül çorbacıoğlu özel klinik 650 TL doktorumun ismini verdiğimde 100 TL gibi bir indirim yaptılar .
Aeasvl Beyza29_ Merhabalar, Aytül hanımdan memnun kaldınız mı acaba? Nasıl bir muayene oluyor, ayrıntılı bakıp bilgi veriyor mu