Plt90 Berrinsahinn merhaba berrin bende bugün ilgi hastanesinde detaylıya gireceğim de perinatolog mu bakıyor radyolog mu canım biliyor musun doktor bayan mı erkek mi? Birde memnun kaldın mı canım:)
Kbra_04 Melisss07 çok teşekkür ederim benim de ilk olduğu için çok kararsız kalmıştım🙃Fiyatlar nasıl peki yani siz sürekli oraya mı gidiyorsunuz ?
Melisss07 Kbra_04 Evet vitaleye gidiyorum bende Koray beye memnunum gayet , bir çok tanıdığım da oraya gidiyor memnunlar canım 🤗
Btnc1903 ekoglu34 hayır değilim sadece ayrıntılı ultrason için gideceğim ama Türkiye’de ki en iyi 10 doktor arasında olduğunu duydum . Medicana rengin hanıma gidiyorum doğum da orada olacak inşallah 🤲🏻
ekoglu34 Btnc1903 tamamdir saglikli sihhatli dogumlar diliyorum. Siz de bana dua edin🤗 bir sey soracaktim takipli iseniz o yuzden yazmistim.
Btnc1903 ekoglu34 rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 🙏 rabbim bir avaz da kurtarsın sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻💐🥰
Borsevbolut Iremnurr18 Evet canım ultrason fiyatı 155 TL ben 3teste giricem test ve renkli ultrason 155 TL yine
Lamia53 Dilara61 ben rize de oturuyorum randevumu burdaki özel doktorum aldı ama arayarak da alınıyor diye biliyorum perinatoloji bölümünü arayın onlar bilgi verir size seda hoca da çekiyor bunu