Minikanneee Kızlar şuan 5-4 günlük hamileyim ama bugün kasıklarım cok ağrıyor birde bugün biraz sinirliydim ondan mı cok kasıldım onuda anlamadım birde bi kaç gündür sarı akıntım oluyor kuru gibi durumu yaşayan var mı?
bebisim-_00 Minikanneee akıntı normal canım 10+2 yim kasik ağrısı kişiden kişiye degisiyomus benim bu son iki güne kadar hiç ağrım yoktu şimdi iğne batması şeklinde Kasık ağrısı yaşıyorum bende yeni başladı
mommy2 Minikanneee sarı akıntı bi enfeksiyon belirtisi olabilir doktora görün. Sağlıklı akıntının rengi şeffaf olmali daima. İdrar tahlili verebilirsin canım
merveklyc Minikanneee Başından beri sarı akıntım var 22 haftalığım enfeksiyonum da yok alıştım artık onun için tahlil verebilirsiniz.Kasık ağrıları da başlarda fazla oluyor kanama olmadığı sürece çok normal🙂
yezrub Kasık ağrısı da sarı akıntı da normaldir. İçiniz genişliği için yer bulmaya çalıştığı için çok şiddetli olmadığı sürece korkmayın. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu çok olur toz bir ilaç içiyorsunuz hemen geçiyor. Bol su için.