Zeze03 Kızlar saat dokuzda sezeryan ile oğluma kavuşacam bayram şekerime kavuşmaya gidiyorum bir ayetel kürsi okur musunuz rica etsem sağ sağlim kavuşayım şimdiden hayırlı bayramlar allah hepimize sağ sağlim kavuşmak nasip etsin evlatlarımıza 🙏🏻🤗🤲🏻
PasaninAnnesi Zeze03 okudum canim bu mübarek günde sağ salim yavruna kavuşursun insallah. Bayram günu doğan bi şeker 😍🍬🍭
Sedacengiz Kuzucuğum demek Bayram’da alacaksın kucağına paşayı. Çok sevindim💙 okuyacağım hemen. Sağ Salim al inşallah küçüğünü kucağına 😍💕
Zeze03 Sedacengiz amin cnm inşallah 🤗🙏🏻❤️ Çok çok teşekkür ederim allah razı olsun benimki bayram şekeri olucak bugğn vakit geçmiyor 😂🙈
Zeze03 PasaninAnnesi en tatlı şeker hemde allahım herkesi sağ sağlim kavuştursun evladına çok sağol cnm bnm 🤗🙏🏻🤲🏻 Allah rAzı olsun 🙏🏻🙏🏻
Aydaozk Zeze03 ayy kız valla gözlerim doldu😍 bayram şekeri mi olacak oğlusun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah salı günü de ben 9:30 da doğuma girecem yaz hikayeni de kız okuruz 🤗🤭
Zeze03 Aydaozk evet allah izin verirse bugğn olucak sağ sağlim kavuşurum inşallah allah razı olsun allah hepimize sağ sağlim kavuşmaya nasip etsin inş 🤗🙏🏻🤲🏻