mommy2 Mehmetvildn canım onu gitmeden bilemezsin kesenin sağlıklı olup olmadığına bakması gerekir doktorunun bence korkup strese girme. En kısa surede git hem aklında bir şey kalmamış olur beklemek can sıkıyor
Ays0 Mehmetvildn korkma ben öğrendim 4 haftaliktim kese vs yoktu ilk hamileliğim kese yok denince idrar testi yanıldı sandım. 1 hafta sonra gel dedi beklerken ayrı bir heyecan dış gebelik olabilir diye korkuyorum falan. 5+3de kese gördüm 2 hafta sonra gel dedi bu kez başladım ya boş olursa diye 7+3de kalbini duydum şuan 18+3 olduk hala her kontrol yüreğim ağzımda gidiyorum. Sağlıklı olsunlar da inan hemen geçiyor zaman olumlu düşün olumlu olsun hersey
AltinYildizMom Mehmetvildn şimdi gördüm değeri 3000 üstü olduğunda kese için gidin bi hafta sonrada kalp atışını duyarsınız inşallah
Ays0 Mehmetvildn keseyi gördükleri zaman sorun olsa derlerdi kesen rahimde demek ki dış gebelik değil canım
Tugceulger Yok hayır çok şükür kese göründü, 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı ve bu seferde kesenin dolu olduğunu söyledi. Çok şükür 28 hafta geçti bile☺️
Ays0 Mehmetvildn dış gebelik olsa bekletmezler ki bence kesen küçük daha zaten vajinal bakılmış zar zor gördüyse ondan da olabilir en iyisi kadın doğum doktoruna git bekleme hem aklın kalmaz
rabisimm Mehmetvildn canım bende 5+1 günlük hamileyim bugün doktor kontrolüm vardı beta değerim 1835 çıktı alttan ultrasonla kesem göründü çok şükür sende fazla bekletmeden git bence 🌸
Nursel725 Mehmetvildn canım git hiç bekleme . Senin durumun normal değil bak ameliyat geçirmişsin falan betada gayet güzel yüksek zaten . 4 gün sonra kese görünür büyük ihtimalle . Ama senin durumun özel bence hiç ihmal etme .
esra556141 Mehmetvildn pazartesi değerim 2955 di cuma 5+5 de gitmiştim keseyi görmüştüm ama bebek gözükmedi doktorum garanti olsun diye 2 hafta sonra gel demişti ozmanda bebekle kalp atışını duymuştum..bir önceki kimyasal gebelik olduğundan en azindan kesem gözükür diye merakimdan gitmiştim ama yasamasaydim 7.haftayı beklerdim 2 kere stres yasiyo insan çünkü erken gidince
esra556141 Mehmetvildn yarin ilk işiniz eczaneden folik asit alıp içmek olsun zaten devlet karsilamiyo her türlü neyse o paraya alıcaksınız sağlık ocağı yada hastanede nasıl sormadılar iciyo musun diye
Rabiabektas1 Mehmetvildn 5+0 da gittim kese bebek gözüktü bence şuan git. Bende şuan 5+3 oldum 3 gün önce gittim
deryakadri Mehmetvildn git canım bende gitmiştim kese görünmüştü bi hafta sonra gel demişti boş gebelik diye bakalım gittik kalp atışlarını dinledik 42 günlükdü şu an 9+5 🤰🏼. Bi de tümör vardı demiştiniz Allah’ın mucizesi belki de size inşaallah 🤲🏼
-YildizTozu- Ays0 Benim dün kontrolüm vardı 4+4 üm beta 4014 dü vajinal muayene de oldum ama kese görünmedi 😔 haftaya tekrar başka bir doktora gideceğim. Çünkü gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım saçma sapan olumsuz konuşup moral bozdu.
Ays0 -YildizTozu- değerin iyi aslında ama endişe etme kullanılan cihazlar bile çok fark ediyormuş. Güzel haberler alırsın inşallah 💕