zeytinkiz Susamm34 ben tugba kılık isimli uzman doktora gidiyordum. Evet memnundum ama artık gidemeyeceğim malesef. Dogum um riskli oldugu için devlet hastanesine gitmemi özellikle çam sakuraya gitmemi önerdi. Asla özel hastaneye para kazandırma derdi yok testleri dısardan yapabileceğimi her zaman söyledi. Devlet hastaneleri için yardımcı oldu bilgi verdi. Ve oraya gitmesem de ne olursa olsun danışacagın bişey olursa gelebilirsin dedi. 🤗
2yavruuannesi Kubra_1234 Kubra_1234 evet ya bende 5aylık hamleyım buzamana kadar hıç almadı.halada almıyor. Ama eltm doğm yaptı. Refakatcı bıle 1 kşi baska ksı alamyız odaya dedıler. Ama biz gttik ailecek kımsede bseyy demedi gayet serbestti. Giren cıkan hıc umurlarında degldı
ykbr aeh inşallah. Çok teşekkür ederim 🥰 Mide yanması başladı çok kötüymüş süt içtim iyi gelir inşallah, sizde de oldu mu? 😔
Merveorhnoglu G_M_Z iyi bir doktor ilgisi alakasi guzel evet ulasabiliyorum ilk gunden numarasını vermisti zaten ben seviyorum yani doktorumu. İlerleyen zamanda nolur o bilinmez tabi:) Google mine kaymakci yaz yorum cikiyor bir suru
Prenseslerannesi34 Nisa hasyanesine gidiyorum eşleri içeri almıyorlar doğuma da giremez zaten eşimde girmek istemez bayılır orda 2. Gebelik zaten çok öyle hamileyim diye simartmiyor beni çıktığımda nasılmış herşey yolunda mı diyor o kadar. Ben bişi dediğimde de ben kucağıma alinca anlicam diyor karnımı bile sevmiyor hareketlerine bakmıyor ne bilim garip bir adam bu konularda 😑😑
Sigde gizemdogan iyiymiş o zaman. Aslında bende düşünebilirim. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Geçmiş olsun tekrardan sağ salim yavrunuza kavuşmanız dileğiyle.
Bebegimgeliyo Kubra_1234 benim eşimi özellikle doktor çağırıp bebeği gösteriyor benden çok eşime anlatıyor doktor . Kalp atıslarını 2 kez dinletiyor muayenede
Buketkucuk Kubra_1234 özel hastanede alıyorlar diye biliyordum ama sanırım hastaneden hastaneye değişiyor
Misto Kubra_1234 ben iki özel hastane değistirdim ikisindede aldılar birde öyle isimleri sizin hastaneniz gibi aman aman duyulmus buyuk hastaneler degiller sıradan bir özel hastane yani bebeğimin babasıda gördü cinsiyet ögrenmeye gittigimizde heriki tarafdaki doktor 4 yaşındaki oğlumuda aldılar içeriye üstelik
SuleMine Gizoos bende hep devlete gittim edimi asla iceri almadilar pazartesi kagithanedeki avicennaya gidicem bende insallah alirlar alirlarsa o hasteneye devam edicem.
YagmurT26 Kubra_1234 ben de çamlıca medipole gidiyorum 35 haftalığız bir kere bile almadı doktorlar. sırf görebilmek için başka hastaneye bi kereliğine muayeneye gittik de öyle gördü eşim. Bu eödipole özel bir şey. Doğuma da almıyorlar. Paramızla rezil oluyoruz resmen. Doğuma almamalarının sebebi covid değilmiş prosedürleri öyleymiş bu arada. Aşırı saçma
HabibeKaraca Kubra_1234 o sacmalıgı zaten anlamıs degılım pandemıinden dolayı dıyorlar ama gercekten çok sacma ilk gebelik babada merak edıyor doğal haliyle
Blablabla Kubra_1234 bence de hastane ve şehirlerin kararlarıyla ilgili. Van’da almayan yerler biliyorum. Bursa’da çoğu yer alıyor bildiğim kadarıyla. Her hastane ayrı uygulama yapıyor sanırım. Ama aynı evde yaşayanlardan birini alıp birini almamak bana da mantıklı gelmiyor. Başka hastaneleri araştırın mutlaka
Arse89 Kubra_1234 Ben canım medipol mega gidiyorum eşimi hiç almadılar 38+5 olduk ilk zamanlar sadece görsün diye medical park gittik 2 kere