Bencisuce Kubra_1234 benim bir arkadaşımın doktoru da özel muayenehane olmasına rağmen eşini almadı. Doktordan doktora değişiyor sanırım 🤷🏽♀️
aeh ykbr anladım belki o an ki yasaklardan dolayıdır ocakta Samsundaydım bilemiyorum o yüzden. Şuan 28+3üm canım sen ne kadar oldun
tonbikinannesi Kubra_1234 paranızla niye rezil oluyorsunuz ki değiştirin doktoru hastaneyi eşim benle o mutluluğu yaşamadıktan sonra ne anlamı var bence
aslihanerogl Kubra_1234 ben kıbrısta yaşıyorum özele gidiyoruz virüsten dolayı almıyorlar 4 ay önce eşim yanına giriyordu ultrasonda fln burda biraz virüs çoğaldı artık giremiyor sadece detaylı ultrasonda girebiliyor
Dlkaltnrs aslihanerogl merhaba bende kktc de yasiyorum yakin dogu hast gidiyorum siz hangi dr gidiyosunuz acaba merak ettim :)
Gunes3434 Kubra_1234 özel klinikler alıyor. Biz eşimle öyle gidiyorduk ama şimdi ben başka şehire anneme geldim burda ztn eşim olmadığı için sorun olmuyor. Ama hastanelerde evet almayabiliyorlar. Onlarada hak veriyorum aslında almamaları hiç saçma bulmuyorum, sonuçta bir anlamda bizi de korumuş oluyorlar. Onların hasta olması demek bize de bulaştırması demek olabilir. Ben olsam bende almak istemem ama cinsiyet öğrenmede fln alabilirler bir defaya mahsus veya kalp atışında
NeeSalman Kubra_1234 çok saçma oğlumda özele gidiyordum. Hiç tek gitmedim hep eşimle gittim ve o da girdi odaya. Şimdi yine hamileyim bu sefer Çamlıca hisara gidiyorum yine eşim giriyor
tipikbiryayburcu Kubra_1234 Canım ben Medicalpark’a gittim bir kez bir de geçenlerde Yeniyüzyıl hastanesine gittim ikiside özel ikisindede aldılar direkt benimle girdi eşim kimse bir şey demedi. Almamaları saçma. Bence ısrar edin yanımda olmasını istiyorum diye en doğal hakkınız
Krizantem_ Kubra_1234 Özele gidiyorum eşim giremiyor maalesef. Kalp atışını hiç duymadı. Videoya da izin yok
beybikos Kubra_1234 covidden dolayi risk oluşturduğu için alınmıyor. Ben Eskisehirdeyim burda sadece Acibademin doktoru eşi aliyo çok şükür
G_M_Z @Merveorhnoglu nasıl bir doktor ilgisi alakası nasıl? Bir şey olduğunda rahat ulaşabiliyor musunuz yani bir iletişim numarası veriyor mu?
Merveorhnoglu G_M_Z iyi bir doktor ilgisi alakasi guzel evet ulasabiliyorum ilk gunden numarasını vermisti zaten ben seviyorum yani doktorumu. İlerleyen zamanda nolur o bilinmez tabi:) Google mine kaymakci yaz yorum cikiyor bir suru
Aynur-13 Aynur-13 ilkannelikkk saadet hanım alıyor mu ben bikere gitmiştim ona gebeliğimin başlarında almamıştı çünkü