Baby-baby Gaviscon surup kullanabilir miyim kullanan var mi 12 haftalik hamileyim midem cok kotu dayanamiyorum artik
tcasl Baby-baby aynı dert bende de var bide reflü var iki katı midem de ateş topu var gibi bende burda bekliyim 😞
Rabismomm4 Baby-baby Mide yanmasina iyi gelir o ilaç bulantı varsa fayda etmez prilam Dr fayda ediyor
Sessiz-Limannn Baby-baby gebelere rahatlıkla veriliyor ama yine de danışın doktorunuza soğuk süt de çok rahatlatıyor mide yanmasını
Baby-baby 34_21_23 normalde gastrit reflu hepsi var bende midemden cok cekiyodum zaten hergun mide koruyucu kullaniyodum nasil dayanicam bilmiyorum
34_21_23 Baby-baby rennie ve şurup kullanılıyor diye biliyorum, doktora sorun isterseniz Allah kolaylık versin
Betul-25 Baby-baby aynı sıkıntı bendede var şuan 15 haftalığım ama 7 haftalıkken başladı 10 haftalıkken doktor gaviscon verdi sanada eğer doktor yazdıysa kullan canım ben kullanmadım yememe dikkat ediyorum baharatlı bişeyler yemiyorum bu aayede yanmam azaldı mide bulantısı devam malesef 😏
Srkj 17 haftalık iken mide yanmasına dayanamadım bende. Doktorumun tavsiyesi ile gaviscon şurup kullandım. Yanma oldukça. Çok iyi geldi rahatlattı gerçekten. Hiç bir zararı yokmuş. Rahatsız oldukça içebilirsin demişti