_haziran Kızlar 10+3 günlük hamileyim son 2-3 gündür karnım büyüdü kilom aynı acaba şiş mi bebek mi 😁
birprensesvebirprensannesi _haziran Adet olmadığınız için o şişkinlik var canım. 19. Haftadan sonra çıktı benim karnım ilk gebeligimde
Denizyildizii _haziran daha bebek değildir cnm bu dönemlerde karın şişliği oluyormuş 16. Haftadan sonra bebek belli oluyor
leylosule _haziran yok canım sen de 😁 daha üzüm büyüklüğünde bebek belli olur muu gaz ödem vs bişeydir 🥰
Ays0 Benim 8de çıkmaya başladı tabii küçüktü yine ama vardı herkes gaz ödem yakında iner dedi ama inmedi şuan 18 haftalığım ve kocaman bir göbeğim var 😂
zenan8 _haziran beş buçuk aylık da belli olmaya başladı . İlk aylardaki şişkinlik karnı oluyor genelde
Ays0 Denizyildizii valla çıktı şuan ki halini atayım bak kimse inanmıyor bunun 18 haftalık olduğuna 😂😂 https://hizliresim.com/W8OGoc
bebisim-_00 _haziran inanın sizinle aynı şeyi yaşıyorum 10+2 normaldede kiloluyum diye o senin göbeğin diyorlar hayır ciddi ciddi bir şişlik var bebek diye düşündüm bebeğin suyu falan en azından 😁
ecce_mommy bebisim-_00 tam nerde hissediyorsunuz ben sislik degilde dokununca sertlik hussediyorum 11 haftalik
-Cansu- _haziran canım o biraz vücut yapısıyla alakalı bende İlk zamanlar gaz şişkinlik fln dedim ama hep belirgin şekilde ilerledik 😍 13 haftada belirginlik vardı 16 haftada ilk hareketini hissettim şuan 20+5 zıpır zıpır kızım 😍💕
Morvy -Cansu- peki ilk hareketini nasıl anladınız ben 17 haftalığım pıt pıt bişyler oluyor ama tam ayırt edemiyorum ne olduğunu anlayamıyorum😌
Denizyildizii Ays0 ay maşallah çok tatlı☺️ Aslında zayıfsında demekki iç karın dış karın meselesi var ya ondan 😄
[silindi] Ays0 yaa cok sasirdim suan 😅 cok tatli duruyor ama hem de zayif biriymissiniz ben gobeginiz vardir sanmistim 😊
bebisim-_00 ecce_mommy Valla bende kasik batmalari çok başladı kendi kendime nazar ettim kasıklarım hiç agrimiyor diye ağrımaya başladı iğne gibi batıyor bide genel olarak göbeğim şiş su toplamış gibi
Cennet-polat _haziran 12haftalarda göbekten değil bebekten kaynaklı şişlik olmuştu ama 16ya girdikten sonra kendi kendine büyüdü 18olduk bence artık hamile olduğum ayırt ediliyor kilo olarak 1kilo almisim
Hyb _haziran 14+5 ileriye doğru bir karış göbeğim var, 9 ayın sonunda baya baya top olucam 😂 ilk hamileliğimde de karnım sivriydi bunda daha da sivri 🤰
Denizyildizii Hyb benimde ilk hamileliğimin sonlarına doğru baya büyüktü karnım eşim diyordu artik geçecek yer bulamıyoruz😂
PurpleTail Hyb sizinle aynıyız . 36 bedenim ve şuan pantolonlarım kapanmıyor bi sabah uyandım ve böyleydi git gide de büyüyor nasıl tamamlıcaz süreci merak içindeyim 😄
Ays0 Denizyildizii Çok teşekkür ederim 🥰 53.8 ile başladım 54.8 olmuşum karnım normalde yoktu ama yemek yiyince siserdim herkes iç karnın dar derdi galiba doğruymuş 😂🙈
Sbhtzmn _haziran ilk gebeligim 16 da belirgin olmaya başladı bakınca 19 20 de hamile oldugumu soruyorlardı ama