SevgiBasaran Canım benim de adetime 3 gün kala testte baya silik çıktı kan verdim hcg 32 çıktı doktor gebesin dedi ☺️ Darısı senin de başına inşallah 😍
E-G-E SevgiBasaran sağlıkla kavuş canım yavruna valla bende ovulasyon yapacam 2 gün sonra eğer biraz koyuluk cıkarsa hcg testi yapacam sonrada doktora giderim allahm dularınızı dualarımı kabul eylesin 🙏🏻😘
E-G-E https://hizliresim.com/EaLhu6 kızlar adetime 4 ,5 gün var böyle cıktı ovulasyon bakabilir misiniz sizce olabilir mi ?@mrsflowers @Nuray23 @Durunbigeldim @Pelin__1 @Nazmel
mrsflowers E-G-E olabilir canım ama tekrar yumurtlama da olabilir bazı insanlar ikinci yumurtlama yaşıyor adete yakın ovu ile uğraşma direk test yap bence ben 5 gün vardı normal test ile öğrendim silik çizgi çıkmıştı
E-G-E Pelin__1 canım normal test var evde ama erken gebelik yok cıkar mı kaset testte 😒korkuyorum birde ya yoksa erken değil mi ? @mrsflowers @Durunbigeldim
mrsflowers E-G-E canım bende normal test ile yapmıştım varsa silikte olsa çıkar valla ben ilk idrar felan dinlemeden bu saatlerde yapmıştım 😂😂
Semaonur23 Bn adetim 8 gün kala ögrendim ve silikti ovülasyon testim 3 tane yaptım 3 üde çift biri silik Di hep kan verdim pozitif geç yumurtlamış doktor öyle dedi. 🤗
Jelibonlubonibon E-G-E E-G-E silik de olsa genelde pozitiftir. T çizgisi çıkması yeterli ama Bence 1 hafta daha bekleyip doktora gidin. Şuan herşey için çok erken 🥰