E-G-E Merhabalar birçok gebe arkadaş ovu testinden öğrenmiş t cizgisi koyu oluyor demiş benim adete 7 gün var ne koyu nede tam silik t cizgisi mefak ettiğim t cizgisi koyu cıkmayıp adete yakın fakat gebelik testi pozitif olan var mı?
Durunbigeldim E-G-E daha var belki ondan koyulaşmamıştır. Ben adete 4 gün kala koyuydu mesela 2 gün kala dahada koyulaştı. Tabi ovulasyonla olucak iş değilde oluyor öyle
Nazmel E-G-E bunu bende merak ediyorum. Adetime 7 gün var bende ovülasyon testinde t çizgisi yoktu neredeyse zor görünen bi çizgi vardı.
Fersah E-G-E eğer gebelik varsa şimdiye kadar ki tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum. Ovülasyon testinde c çizgisi t çizgisine göre daha soluk oluyor. Yani her zaman çıkan test sonucunun tersi çıkıyor.
E-G-E Durunbigeldim yani 4 gün kala nasıldı var mı bir resim canım bu arada rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine🤗
E-G-E Nazmel benim böyle zor görünen değil ama c nin yarısı kadar görünür valla aklıma takıldı gebe olan şüphesi olan hep demiş t daha koyu olur şaşardım inan inşallah vardır seninledir bebişin🙏🏻🤗
Nazmel E-G-E doğru düzgün belirtim yok çok ümitli değilim. Bir kürtajım vardı o gebelikte göğüslerim şişmişti hassaşlaşmıştı, akıntım olmuştu. Şuan bu belirtilerin hiç biri yok gibi. Allah isteyen herkese versin inşallah🙏
Jelibonlubonibon E-G-E E-G-E silik de olsa genelde pozitiftir. T çizgisi çıkması yeterli ama Bence 1 hafta daha bekleyip doktora gidin. Şuan herşey için çok erken 🥰
E-G-E Nazmel amin canım gecmiş olsun cok ama her gebelik farklıdır diyorlar ben daha hiç yaşamadım ama bu ay adete 10 kala başladı kasık ağrım ve bel ağrım göğüs normalde cok hassas olur ama bu ay olmadı hassasiyet daha bakalım ne olacak🤗
E-G-E Durunbigeldim vay anam vay o zamn yumurtlamadanda daha koyu cıkıyor desene 🙀 anam bu ayda kaldı benim yumurtlamam dahi böyle olmadı ki 🤗 şaka bi yana bu kadar koyu olur umarım benimde dua et canım allah bağışlasın 🤗
Nuray23 Durunbigeldim benimde adete 8 gun kala boyle cikiyordu. 5 gun kalaya kadar yaptim hep boyle cikti kan verdiydim 😁 boyle ogrendim bende🤗
Durunbigeldim E-G-E valla bende takip ettiğim ay hiç görmedim böyle koyu😄😬sonra bıraktım zaten o ay koronada olmuştum elimde 2 3 tane vardı adetime yakın yapıyım dedim ne çıkıcak böyle olunca direk erken gebelik testi yaptım çıktı. Amin canım inşallah tez zamanda nasip etsin rabbim tüm isteyenlere
Durunbigeldim E-G-E valla pek yoktu belirtiler psikolojikmiş biraz erkendi belirti için ama çok sık idrara çıkıyodum ben enfeksiyondan şüphelendim. Birde rüyamda gördüm başka bişey yoktu. Ha sanırım birde özellikte sol kasığımda batma olıyordu
E-G-E Pelin__1 bak buna benzer benimkiler ama 3 gün sonra yine yapayım inşallah vardır cok amin 😂😂 allah sağlıkla kavuştursun canım
Pelin__1 E-G-E Amin inşallah Allah gönlüne göre versin senin de 🥰valla canım ben bunu yaptığım gün gidip erken gebelik testi aldım onda da silik çizgi çıktı e dedim bi de kan vereyim bari kanda da hcg 57 çıkmıştı hepsini 1 günde yaptım ben😂
Durunbigeldim E-G-E valla eşimle evdeydik full ilişki oldu öyle diyim😄bide hemen kalkmadım belimin altına yastık koydum. Hemen duşa gitmedim yattım
E-G-E Fersah canım ama benim bu geceden itibaren 6 gün var bat a şimdi cıkmaz arkadaşların tecrübesine göre bakalım ama 3 gün daha sabır versin allah 🤗