Hanifenal Sevgili anneler merhaba 24 haftalık hamileyim havuza girmek için tampon aldım kullanılabilir mi? Kullanan var mı? Şimdiden teşekkürler 😇🙏🏼😍
ucan44 Hanifenal tampon adet gunlerinde kullaniliyor diye biliyorum eger onlari diyorsan. Baska tampon varsa bilemedim smdi ama bildigimz tamponlardansa sanmiyorum su ceker diye
SevDin Hanifenal tampon azda olsa korur büyük boy alırsanız ama %100 güvenli değil çünkü doktorlar hamilelikte kesinlikle havuz ve hamam önermiyor güvenilir olsaydı tamponla girin derdi Deniz tercih edin derim
NaimeYilmaz Hanifenal mikrop kaparsın günlük ped bile kullanamıyorken o hiç sağlıklı değil havuzda da mıkrobu birtek ordan kapmıyoruzkı sonucta butün bedenımız gırıyor su yutmama ıhtımalınde yok.
Hanifenal Girip girmeme konusunda çok kararsız kaldım 😔 fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar 😍😍
srpkse Hanifenal kesinlikle girme... Denize girebiliyosun havuzu hiç bi doktor önermediği gibi karşılar. Hele tampon takip havuza girmek çifte tehlike..🤦♀️ Sakin yapma