Defneprensesannesi Gllpkr bütün aktarlara sor cnm biz 3 tlye almıştık eniştemde aktarcı oda satıyor ama ben başkasından almıştım ondan almaya cekindim🤭
Havva_k Mine-aktas suyun ılık bir su olması gerek ve otu doğuma gideceğin gün koyuyorsun canım benim bu şekilde biliyorum ben
Ltfy-ctn55 Gllpkr eğer bulursanız nereden aldığımızı banada yazarmisiniz bende sumsundayim bende bulursam size yazarım
Kayasbht Annisno Meryem süresi inşikak süresini okuyabilirsiniz bu ikisi Doğumu kolaylaştırıyor . Normal okumalarınızı yaptığınızda da otu o ortamda bulundurabilirsiiz🌹
Kayasbht Havva_k ota normal şekilde okumalarınızı yapın Doğuma kadar , Doğuma gideceğiniz zaman 2 3 saat öncesinde ğZerine kaynar su koyup su ılınınca icin bu şekilde yapılıyor Muş
Kayasbht Esin25 Meryem süresi ve inşikak süresi Doğumu kolaylaştırıyor bunları ve normal kuran okumalarınızı da yapabilirsiniz oto ekstra olarak
Havva_k Gllpkr seninle iletişime geçebileceğim bi sosyal medya adresin falan var mı canım göndermek isterim sana da
Gllpkr Havva_k ay canım benim ya ne tatlısın Allah gönlüne göre versin inşallah son bi defa buralara bakimde bulamazsam sana bu posttan ulaşırım olur mu çünkü ben whatsap hariç sosyal medya kullanmıyorum
Kayasbht Annisno doğum yaklaştığı zaman 3 saat öncesinde sıcak su koyun üzerine o ot acıyormuş ılıyınca da içiliyor Muş
Gllpkr Havva_k tatlımm buldum ya hemde para almadı kadın biz bunu parasız veriyoruz dedi aktar kadın kayın pederimin tanıdığıymış hemde çok sevindim ya biz bunu dedi umreden hacdan getirtiyoruz saklıyom bi ihtiyacı olan olur diye dedi