Kaesra Merhaba arkadaşlar 39haftalık hamileyim eskikadar idarar a çıkmıyorum ve hiç agrım kalmadı belim de kasıgım da hiç agrı falan yok sanki hamile değilim gibi bu şekilde yaşayan var mı acaba
Babyyyymother Melek0606 hayie ben bide şimdiden böyleyse 30 larva nasil olacak diye düşünüyorum 🙈 eşlere de zaten dalga gececek malzeme olsun yeterki 😂
Ozgepoyrazaden Bende 22+4 deyim bu gün . WC e sık çıkmama rağmen , bu gün çamaşırım hiç kurumadı . İdrar mı kaçırıyorum yoksa suyum da sızıntı mı var anlayamadım ve stresten öleceğim şimdi.
Melek0606 Ozgepoyrazaden bn onu cok yaşıyorum idrar o su icin riskin warsa onu bilmiyorum ama idrar kaçırıyorum temizlik falan yapınca özellikle hep ıslak oluyo
Babyyyymother Ozgepoyrazaden eczanede onun için birsey satiliyormus sanirim idrar mi su mu ayırt etmek için yarın alip bir dene istersen
Ozgepoyrazaden Melek0606 bende bu gün tüm gün işteydim ve ara ara sanki regl oluyormuşum gibi hissettim . Bu 2. Gebeliğim ve oğlumda benzer şeyler yaşadım mı anımsayamıyorum . Bebeğimin hareketleri ritmik hissediyorum. Ama bu su işi biraz endişelendirdi beni . Kokusuz renksiz akıntı gibi tuhaf bişey . Bir saat daha kontrol edeyim de devam ederse hastaneye bi gideyim. Teşekkür ederim yanıtın için 🙋🏼♀️
Melek0606 Babyyyymother aynen öyle haklisin bu konuda 30lu haftalarda lavaboda yazicam bnn🤣 yada altımı baglicam
Ozgepoyrazaden Babyyyymother çok teşekkür ederim , başka bir yöntem ile kesinleştirdim . İdrar kaçağı 😔
Ates21 Melek0606 Ben su icmezken hiç gelmezdi günde 3 litre su içiyorum yatana kadar tuvaletten çıkamıyorum🙂
Melek0606 Ates21 inan bnde oyle sürekli su içiyorum amniyon sıvısı tazelensin diye ama lavabodan ckamiyorum
mrsbiyolog Melek0606 orkid discreet uzun 24 tane var 1 kutusunda geçen watsonsta indirimdeydi aklınızda bulunsun
Fatmanur-3 Melek0606 Bende 20. Haftadayım ne kadar çok su içersen öyle çok gidiyorsun vallahi az da içsen gidiyorsun 😂
Ozgepoyrazaden Melek0606 23. Haftadayım 😔 Forumlarda bu haftalarda su gelmesi sorunlarının yaşandığını okuyup dehşete kapıldım . Neyse ki su değil belli ki .