Melek0606 Kızlar 20+3 deyim hala lavaboya sık sık çıkıyorum 10 dakikada 2 kez gidiyorum cok bunaldim bu durumdan bazende kaçırıyorum gibi sizce normal mi? Bu durumu yaşayan varmı aranızda ilk aylarda bile bukadar gitmiyordum
gulin-35 Melek0606 bende aynıyım sınırlerım bozuldu artık gece bıle saat bası kalkıyorum cok asırı su ıcmedıgım halde 22+5 bunun ılerısını dusunemıyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️😀 Melek0606
Ysmmmnn Melek0606 ben başkndan beri böyleyim bu durum çok canımı sıkıyor aa yaoacak bir şey yok birde enfeksiyonunuz varmı oda çok etkiliyor benim hafif varmış bol su iç dedi suyu içiyrm 5dk sonra tuvalaetteym
Happy58 Melek0606 25 haftaya girmek üzereyiz tuvallette uyumama az kaldı 😂aman allah başka dert vermesin canım böyle düşünüp kendimi teselli ediyorum 🤦🏻♀️
Oaxell Melek0606 ayyy bıktım ondan😂😂 bi hapşırıyorum hop geliyo koştur sonra banyoya 😂yaşlı teyzelere benzedim iyice diyorum kendime
Melek0606 gulin-35 bn gece hic uyuyamiyorum sürekli lavaboya çıkıyorum her 10 dakikada uyku düzenim hic kalmadı 😪
Hatice68 Ysmmmnn 36. Haftamdayim kizlar valla bende yatak kurcam bu gidişle bebis cok aşağıda olduğu için acayip baskı var Allah yardımcımız olsun valla
Melek0606 Hatice68 eşime bana bez al artık altımı baglicam dedim cok yoruldum bu durumdan gidiyorum yatağa giricem geri lavaboya gidiyorum😪😔
Ayseeenurrr Melek0606 19. Haftadayim bende öyle ya haftalardır böyle. İçtiğim suyu hemen çıkarıyorum 😄
Melek0606 Ayseeenurrr acaba bebeğe yarıyor mu diye düşünmeden edemiyorum cunku anlık çıkarıyoruz suyu 🙃
Baloncuk41 Su içtigim zamanlar evet bende hep tuvaletteyim gun boyu pek içmezsem aksam haliyle cok susuyorum gece hele 2 saatte 1 bi su bi tuvalet simdiden uykusuzluğa simdiden alistim bebeye hazırım 🤣🤣🤣
Melek0606 Thysn23 ama içmek lazm günde 2.5 litre bebek icin 🥰 sonra idrar şikayeti edeceksiniz biz gibi🤣
Fatosef Melek0606 sorma korkudan evin dibindeki markete bile zor gidip geliyorum. Evden adımımı atar atmaz geliyo sanki meret. Gece de yatmak haram zaten