Merimex Emineyigit bu arada benim bebeğime de pzt yada salı kuvezde yapılacak ilk rop muayenesi . Muayeneden sonra taburculuk için konuşabiliriz dedi doktor bir sıkıntı olmaz inşallah bakalım. Sizinde bebiş iyidir inşallah
Emineyigit Merimex bizimde iyiye gidiyo şükür süte başladık 1 haftadır ama daha taburculuk konuşmadık
Emineyigit Merimex ben onu doktora sormadım yapıldı mı diye doktor da söylemedi inşallah yapılmıştir 37 gün oldu sabah ilk işim onu sormak olacak inşallah yapılmıştir şuan çok korkuyorum
Merimex Emineyigit bizim bugün söyledi hafta başı yapılacak diye ücretli olduğu için söylemiştir belki bilmiyorum
yelizyeliz Merimex ayy canım hatırladım seni çok sevindim yolunda olmasına her şeyin. İnşallah dahada iyi olursunuz hep dua ettim valla sana postuma yazdığından beri❤️
Merimex Emineyigit muayene ücreti yok oyuzden mi size söylemediler acaba diye düşündüm de demekki taburcu olurken soylicekler :)
Emineyigit Merimex Onu bende anlamadım daha önce eko çekmişlerdi onun ücretini istediler bunu istemediler şaşırdım
Merimex Emineyigit evet ilginç bizim haftaya yapilicak şimdiden söylediler 350 TL imiş doktor dışardan geliyor araştırdım baya iyi bir doktor inşallah bir sıkıntı çıkmaz