Umay1m hemde nasıl kv tarafında konuşulmadigi için neler var neler yok bilmiyorum bide 3.torunu bu tarafın bide nişan düğün yapicak beni mi dusuncek kadın tabiki kurtuldum gitmekten eşim goturmuyo ki benimde işime geliyo korona da ne işim var kalabalıktan uzak dur dedi doktorum 😊 ama bizim tarafın ilk torunu aile içinde ve torunlar arasında da ilk çocuğu olcak benim en büyük ben olduğum için 4 buçuk senedir de beklenince heycan basti herkesi 😂yani mantıklı yapmışsın evet özler en azından yada diğer bebiş severse getirirsin o zaman kıymetli olur büyük ister 😂😂 e bebekte var bı 519 liraya ondan benim dediğim dolap ta faln 300 350 ye buldum çok temiz kullanilmis hem pilli hem prize baglaniyo falan kendim alirsam dolaptan alırım sıfır istemem belki sevmeyecek kalacak sonra park yatak değilde beşik alincak o sığmaz odama ölçtüm büyük kaliyo park beşikler normal beşik li oda takım alincak çünkü dolabımda cekmecemde yer açamam mecburen dolap sifonyer alincak beşiği odamıza koycam diğerlerini de odasına benim bekarlık bazam duruyo daha onu getircez annemlerden gündüzleri orda yatmaya alistirip 9 10 aydan sonra duruma göre odasına alıştırmayi düşünüyorum