Evet kızlar günlerce burda doğuramıyorum diye yazıp durdum. An itibariyle kendime gelip yazma fırsatı buldum şimdi oğlum 11 günlük 😍 ben 30. Haftadan sonra cam ve sakuraya gidiyordum gayet memnundum doğumu orda yapacaktım ama şehir hastanesi beni mahvetti ve başka bir yerde doğum yaptım . Bebeğim iri bir bebekti o yüzden sezeryan olacaktım ama şehir hastanesi prosedür gereği 41+0 da sezeryana alıyordu ve 15 Mart’ta doğuma gidecektim . Ama 13 Mart günü akşam üstü 5 gibi bel ağrılarım başladı . Hafif hafif kasıklarıma vuruyordu. Akşam Saat 10 gibi düzene girdi ve 12 dakika da bir sancı geliyordu . Saat 11 gibi biz şehir Hastanesi’ne gittik . Sancılarımın olduğunu ama yeterli olmadığını , açıklığımin 2 cm olduğunu beklemem gerektiğini söylediler . Gece 1 gibi biz tekrar eve geldik evde duş aldım ama sancı beni durdurmuyordu . Artık 5 dakika ya bire düştü ve yaklaşık 40 saniye sürüyordu. Gece 3 gibi tekrar hastaneye gittik. Sabah 7 ye kadar sancı çektim ama asla acilmam artmiyordu ve beni sezeryana almadılar .Doktor anca açılmam 5 cm olursa yada Allah korusun bebegin kalp atışı yavaslarsa acil sezeryan olabilir dedi . Yoksa 41 +0 a kadar bekleyeceksiniz dedi yani 24 saatten fazla. Ben imza verip hastaneden çıktım . O sırada eşim başka bi özel hastane aradı . Tabi takipli olmadığımız için biraz zor oldu . Ama çok şükür Sefaköy Medipol hastanesi hemen gelin dediler. Biz 8 de cam ve sakuradan çıktik 8 buçukta hastanedeydik. Doktor hemen muane etti . Eşim yatısi yaparken beni hemen sezeryana hazırladılar . 9 da ameliyathaneye aldılar. Aslında doktor spinal anestezi yapacaktı ama acil olunca bir tane kan sonucum çıkmadığı için genel anestezi oldum . 9.20 de uyutulmusum 9.34 te oglum doğmuş 😍 4420 gram 56 cm doğdu gerçekten iri bir bebekti 😍 10.20 de de ben kendime geldim ve odaya çıktım hemeb oğlumu verdiler . 😍 Çok şükür biraz zor bir süreç oldu ama sonucu güzel . Sezeryan dan hiç korkmayın genel anestezi den de . 1 saat içinde sezeryan oldum kendime gelip emzirdim . Çok şükür şuan çok iyiyiz . Darısı bekleyen herkese kızlar 😍