Zeyneppppppp Deterjan konusunda cok kararsiz kaldim kullanipta memnun kaldiniz yada tercihiniz hangi detarjandan yana oldu sevgili anneler 💕
Candice07 Zeyneppppppp duru granül aldım bir de Dalin’inkini. Simdilik sadece Dalin i kullandım. Hoşuma da gitti şuan için.
Mbuse Zeyneppppppp duru granül kullandım 😇 kokusu çok güzel ama daha bebek doğmadığı için lekesiz kıyafetler yıkandı hep
Serendipity Zeyneppppppp siveno baby sivi detarjani aldim cok memnun kaldim icerigi temiz/kimyasal icermiyor
[silindi] Zeyneppppppp kendş deterjanımızı kullandım ayrı bişey almadım vücudu alışıp ilerde sizin deterjanınıza tepki gösterebilir alerji olabilir
Fatmaada2015 Duru granül matik sabun tozu zaten we harika kokusu war bu tüm ewe yayıldı 2 gün o koku yeni yıkadım ütüledim çantamızı da hazırladım bitti çok şükür 33 oluyoruz bu hafta erken dolum riskimiz war 3 günde hallettim
Melekyilldiz Zeyneppppppp canım instagramda mühendisinoğlu sayfası var ordan takip edebilirsin organik ürünleri. Ben minoris markasını aldım
-Kbra8- Zeyneppppppp bende dalan granül sabun kullandım yeni. İki gündür yıkadım bugün ütüledim ev mis gibi koktu. Ama tabi lekesizdi çamaşırlar. İlerde leke olduğunda nasıl çıkarır bilemem😅