Meraba güzel anneler
13 aylık kızım vardı adetim geçikti bir gün hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim dünyam yıkıldı sanki kabullenmek zor oldu neyse sonra kısmeti var dedım kızımı sütten kestim kabullenmeye başladım süreç devam etti biraz zor hamilelik geçirdim kasılma bel ağrısı falan derken 36 haftalık sancılar başladı bugün yarın doğum başlar dedim ikinci doğum birazda insan başına geleceğini biliyor korkuda sardı 38+6 sıkıştım eşime dedim yürüyelim çıktık yürümeye eve geldim belim ağrıyor kalktım duşa girdim sancılarım var adet sancısı gibi gece 3 buçuktu uyandım sümüksü hafif kanlı nişandır dedim biraz sancı çekeyim dedim sonra gidelim hastaneye dedim ezan okundu namaz kıldım kuran okudum yürüdüm uzandım gece geçmiyor saat 7 de artık gidelim dedim iyikide gittim 2 cm açıklık var dedi doktorum ntsye bakalım dedi ntsye girdim bebek hareketi azalmış dedi iyi değil dedi suni vermem lazım suni verdiler o sancılar geliyor insan çıldırıyor 3 saat fazla ntsye bağlı kaldım sonra yalvardım resmen kalkmak istiyorum kalktım ama nasıl kalktım muane yaptılar 6 cm olmuş dedi yürü yürümeye başladım tansiyonum düştü annem koluma girdi yatağa geldim dedim duramıyorum altıma yapacam hemen aldılar doğuma saat 11:30 miniğim dünyaya gözlerini açtı şimdide benim sancılarım var bebeğede geçiyor bebek uyusa kızım uyumuyor kızım uyusa bebek kalkıyor zorlu bir süreçten geçiyorum biraz uzun oldu hakkınız helal edin ben kurtuldum inşallah darısı sizin başınıza dualarınız eksik etmeyin 🙏🙏❤️