Karanfill 18 haftalık hamileyim. Doktorum bebek biraz aşağıda, ayakta kalma dedi. Çok sıkıntılı bir durum mu? Zaman geçtikçe bebek Yukarıya çıkar mı ?
Prensesannesi41 Karanfill benimki 26. Haftalıkken öyleydi 2 ay yattım kalkmadım yemek dahi yapmadım suan 38.haftayı bitirecek inşallah
Merve6521 Karanfill evet canım zamanla yukarı çıkarıyorlar benimde 16. Haftama kadar aşağıdaydı sonra çıktı yukarı şükür büyüdükçe çıkıyorlar inşallah çıkar seninkide
Mutiess Karanfill 29. Haftalığım 1 hafta önce bende bebeğin aşağıda olduğunu öğrendim bana da aynı şeyi dedi doktorum. Kendini yorma çok hareketlenme dedi 🙏🏻 İnşallah çıkar 💓
Minnakkkk Karanfill 20+5 günlüğüm hala aşagıda 😒 hala çıkabilir dedi ama 13.haftamdan beri öyle normal Doğum yapamazsın dedi kanama okurmuş ve riskliymiş
Merve6521 Karanfill ben açıkçası öyle kendimi yormadım bir bulaşık yemek toz almak falan yapıyordum süpürgeyi de bıraktım bel ağrısı yapıyordu diye eşimle öyle bölüştük işleri sende yorma kendini çok yada illa mecbursan gün güne böl işlerini
Mutiess Karanfill yapıyordum ama artık yapmıyorum ailem geldi yanıma onlar yardımcı oluyor bir de eşim onlar yapıyor bir süre böyle olması gerek malesef her şey sağlığı için🙏🏻 Bu zamana kadar yaptım ama 🙏🏻
Nvkdkdkd Karanfill bana da öyle söylediler bazı haftalarda . Ne zaman kendimi yoracak birşeyler yapsam böyle diyordu doktor . Dinlenince düzeliyor . Şuan 19 haftalığım dinleniyorum bazen yemek için falan kalkıyorum sürekli uzanmaktan ayakta duramıyorum. Neye göre aşağıda diyorlar anlamış değilim ben . Başka doktora gittim doktor dedi cihazı şu şekilde uzaklaştırsan aşağıda duruyor bu şekilde tutarsan normal duruyor . Anlamış değilim bende bu işi . 😀 siz de baskı var mı kasıklarda ağrı bir de idrara çıkma hissi
Karanfill Nvkdkdkd evet kasıklarımda ağrı var ama çok az rahatsız etmiyor. İdrara çıkma sürekli 😅 rahmin yapısından dolayı da mı değişiyor anlamadım