Aysesss inşallah sağ-salim kavuşursun canım🙏🏻Suni takılan zaman açılmanın tam olmasını beklediğin süre bolca dinlen uyu su iç güç kazan en çok ayaklarını dinlendir sana çok lazım olucak çünki bende epiduralle normal doğum yaptım ben hep ayaklarımı yukarıda tuttum🤦🏻♀️Ve doktor uyu biraz dinlen dediğinde hayır uykum yok su iç dediğinde hayır susamadım dedim ama çatalda ayaklarım çok yorulmuştu diye ıkınamıyordum uykusuzdum diye yorgundum çünki ben gecenide uyumamıştım gece 00:20-den sabah 07:30-a kadar hiç kimseye haber vermeden sessizce sancımı çekmiştim ve su içmemiştim diye nefes almakta güçlük çektim boğazım kupkuru olmuştu malum maskede takmak zorundaydım pandemiden dolayı benim açılmam çabuk ilerledi 2 saatte tam açılma oldu bende bir tek çatalda ıkınamadım diye 1 buçuk saat gitti ve birde bana kesi attılar diye dikişlerim fazla oldu onun içinde 1,5-2 saat gitti sen dediklerimi yap inşallah kesisiz sapasağlam kavuşursun bebişine korkma sakın epidural normal doğum çok kolay hatta ben kızım 5 aylık eşime diyorumki 9 ay hamilelik süresini sen çek ben doğururum yine ama hamilelik çok zor bana göre doğumdan bile çok-çok zor😅