tacagens medical park hastanelerinde doğum ucreti ne kadar yakın zamanda doğum yapan biri varmı aranızda
Beyza070707 tacagens Antalya da medical parka gidiyorum geçen ay sorduk doğum ücreti spinal sezeryan 7300 tl
rukiss34 tacagens Batman Medical park 2.500 500 de oda 3000 şehirden şehire değişiyor bildiğim kadarıyla
rukiss34 NilDenizpksr Songül hanıma gidiyorum şuan memnunum 37 haftalığım ilgili, tatlı dilli bir bayan önce Emire hanıma gidiyordum sonra tavsiye üzerine değiştirdim
NilDenizpksr rukiss34 Özel Zilan hastanesinde Yüksel hocaya gidiyorum bende 13 haftalık ikiz bebeklerim başından beri orayı tercih ettim ama hiç memnun değilim hem hastaneden hemde hocadan degistiricem yabancıyım buraya da fikir almak istedim
karsiyakalianne Dbe24 4 ay önce orta paket album ve standart oda suslemesiyle 7200 odemistim ama değişmiş olabilir.
Mlk84 Beyza070707 siz medical parkta paket felan mı sordunuz çünkü ben geçen hafta gittim sezeryan için kurum indirimi olmadan 5200 fiyat verildi
Beyza070707 Mlk84 paket falan demediler sadece spinal sezeryan ne kadar dedik 7300 dedi ve fotoğraf çekimi falanda dahil değil fotoğraf çekimi istersen 1000 tl daha fazla
Esray_ Mom027262 paket içeriği olarak normal veya sezaryen dogum + 1 gece yatis bedeli+ 30. Haftadan sonra 3 muayene ve dogumdan sonra bebek ve anne muayenesi olarak 1 muayene ücretsiz olduğu bilgisi verildi bana. Samsun medikal park.