defneveannesi1 Merhaba guzel anneler 27+3 um aşırı şekilde sirt ve kasik ağrım var bi kac gundur sizlama gibi yaşayan var mı ne yaptınız?
Mlkrfk defneveannesi1 benim de çok kötü 30 haftalığım özellikle sırtımdan ne oturtabiliyorum ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum. Çok kötü ne yaparsam yapayım geçmiyor magnezyum içiyorum
EceveDenizinAnnesi defneveannesi1 34 haftalığım son bi haftadır bel ağrım çok fena. Özellikle soldan ağrı giriyor. Geceleri toplasan 4 saat belki uyuyorumdur. 🤦♀️
defneveannesi1 Mlkrfk ya ben de alıyorum magnezyum da asla etki etmiyor ne sirt ağrısı bitti ne gece krampları çıldıracak gibiyim
Mlkrfk defneveannesi1 son aylarda çok zor gerçekten ama bana faydası oldu 3 akşamdır çok güzel uyuyorum ondan önce zerre uyuyamıyorum. Ayran içiyorum süt içiyorum maden suyu muz onlarında etkisi var. Benim magnezyum tabletim osteocare isterseniz bi deneyim 🙏
defneveannesi1 Mlkrfk bende bugün acaba az mi sut ürünleri tuketiyorum diye düşünüyordum etkisi var demek ki tesekkur ederim ❤
Cansu_03 Bndede var malesef belim çok ağrıyor kasıklarımdada acıma var dün doktor kontrolüm vardı karnın sertleşmiş ağrım da vardie progestana başladık yine
defneveannesi1 Cansu_03 bende de oyle valla canim ya Protestan kullandığım zamanlar çok midemi bulandırıyordu
Cansu_03 defneveannesi1 aynen canım midem perişan oldu bide uyku yapıo anlatamam 2 hafta kullancakmışım geçmezse bi üst ağır bi ilaca geçicekmiş😔bide diyet yapıorum son aylar baya zor geçiyormuş onu anladım allah sağlık versin de napalım artık bebişler için herşey🥰