Best11 Emzirme sütyeni çok gerekli mi? Belli bir zaman sonra kullanmayacağım bir şey almak istemiyorum. Normal sütyenden de cıkarıp emziremez miyiz? Tecrübe edenlerin yorumunu bekliyorum🙃🥰
thepurple Best11 balenli sütyen rahatsız ediyormuş ablam baya şikayetini çekti ordan biliyorum😅 sporcu sütyeni ve bralet en iyisi 👌🏻
Dyguklc Best11 ben 40 liraya buldum aldim bakalim ama onun yaninda sporcu sutyenide is gorurmus pnuda denedim hemen aciliyo rahat eger emzirme sutyeni almak istemiyosaniz sporcj sutyeni alin
derinsart Best11 ben cocukda kullanmadım henüz doğmadi ama hamilelgimde göbegim sistginden beri normal sütyen takmak iskence oldu emzirme takiorım okadar rahatki ilk iki tane almiştim smdi 5 ledim normaller resmen batiyordu
Buketkucuk Best11 bence oldukça gereksiz bunu yakınımdan da tecrübe ettim🤭 kendisi çok gerekli diyerek satın aldı fakat sadece 2-3 defa kullandı. Sonrasında “eee sürekli bunun çıtçıtını söküp takmakla mı uğraşacağım sıkıldım” diyerek birdaha kullanmadı. Yarım atlet giydi atleti yukarı kolayca sıyırıp emzirdi. Bende aynını yapacağım en başından beri gereksiz buluyordum zaten emzirme sütyenini atletini yukarı sıyırarak da emzirebilirsin
findikkurdu2 Pedli sporcu atleti yada sütyeni, cuplu atletler de iş görür, bende uzun vadeli olur onlardan almanız faydanıza olur🥰🥰🥰♥️
Best11 thepurple yarım atlet aldım birkaç tane ben de findikkurdu2 evet balenler beni de düşündürdü balensiz olarak bralet iyi fikir hemde şık😁
Gulhan16 Ben emzirme atleti çok uzun süre kullandim çok rahat ama Sütyen tam tersi kullanamadim çünkü Sütyen giyince tekrar normal atleti kaldirmak zorunda kalıyorsunuz ama atlet öyle değil çok kullanışlı hele kışın gece falan üşümüyor insan emzirirken
Gulhan16 Best11 Oo o zaman kesinlikle al bende hiç atletsiz duramam o yüzden 3 tane aldım emin ol iyiki almışım diceksin ☺
Best11 derinsart sanırım her şey telden dolayı bana da işkence gibi geliyor kendi braletlerim de kücülmüş bana olmuyor. Emzirmelerin de teli yok ondan rahat galiba
Best11 Buketkucuk evet ben de bu mantıkla sormak istedim cünkü sıyıyarak kaldırarak da emzirilir ne olacak ki. O kadar para verip kullanmamaktansa…
selininannesi1609 Göğüs sütle doluyo çocukla tam bir temas sağlanmıyo ucu çıkıyo sadece ben o yüzden sevmedim sporcu atletleri iş görür normal sütyen de destekli ile ben yapamadım diğerleri de ehh işte en iyisi kendinden sütyen li gibi olan atletler