Elfffffff teachervera terbiyesizler bir de isim konusunda mı tartışıyorlar ne hakları var ya bilgi bile verme bence bebek hakkında
AkdenizBeyza teachervera Allah’ım kolaylık versin kuzum ne diyim inşallah bian önce kurtulursun bu işten, çünki hem hamilesin kafana da takmaman gerek sana da bebeğine de zarar 💙🙏
teachervera AkdenizBeyza üzüntüden mahvoldum şu 2 ayda. Her gün ağla dur. Hiçbir şekilde aramadılar nasılsın, bebek nasıl, bir şeye ihtiyacın var mı. İnsan böyle zamanda lazım
AkdenizBeyza teachervera Tabiki kuzum ya inşallah bian önce atlatırsın Allahım da sana mükafatını verir 🙏💙
yasemin333 teachervera isim vermeyi geçtim torunlarını görmeyi bile hak etmiyorlar o halde.Eski eşin de farkında değil mi sanki durumun o da mı destek olmuyor peki
teachervera yasemin333 2 aydır görmedim maddi olarak da manevi olarak da yoktu. Bugün Ankara dan gelmiş çat kapı 1 saat durdu 620 lira verdi gitti.
Serpil-3 teachervera yahu boşanmışsın zaten maddi manevi sana destek olmuyorsa adına da hiç karışamaz kusura bakmasın babalık sadece hamile bırakmakla olmuyor
AkdenizBeyza teachervera Valla benim oğlumunkini babası çıkarmıştı ben hastanedeyim bizde çıkartabilir miyiz bilmiyorum
Serpil-3 AkdenizBeyza tatlım doktorunla konuş doğum belgesi olmadan kimlik çıkaramaz vermesinler belgeleri hastaneden çıkınca bir saatliğine gider çıkartırsın babanla