WmonallissA Nvkdkdkd magnezyumu ve demir hapını gece hemen yatmadan içiyorum, hiç yan etkisini görmedim, sizde öyle kullanın isterseniz, gece kalça, bacak ağrısı olmasın diye gece tercih ediyorum, tavsiye ederim
Gulsah91 Nvkdkdkd efermag suda eriyen tablet ve magosit hap kullanmışlığım var ama hiç böyle bisey yaşamadım. sabah aç karınla kahvaltıdan en az bi saat önce içiyorum demir ilacını ,magnezyumu da akşam ya da yatarken içiyorum. üstüste içmeyin ilaçları bi de öyle deneyin isterseniz
Iryapars Evet bende magnimore kullanıyorum bende geçen farkettim. Ya da kasları relaxe ettiği için var olan barsak içeriğini bize farkettiriyor da olabilir bu iyi bir şey aslında. Demir de gynotardyferon kullanıyorum ilk önce ishal yaptı sonradan düzene soktu ama öyle bir kabızlık döneminde ishal yaptı ki hiç niye yaptı diye bile sorgulamadım 😄
archmom Nvkdkdkd ben magnesyum diasporal ve velbon ikisini aynı anda kullanıyorum magnezyum giç o tarz sikayetim olmadı . Kabızlıgı şişkinliği gazı yapan bende demir ilacıydı . Hatta bu ilaç yüzünden hemoroid sorunum bile oldu . Bir süreliğine kestik . Ancak 3-4 gün sonra düzeldi . 1 gün almayınca sorunun düzelmez zaten canım hangi ilacın yaptıgına böyle teşhis koyamazsın . Doktoruna söyle bence mutlaka alternatif baska bir marka öneriri 🙏🏻