Sseymass 31. Haftadan selamlar kızlar . Bende de 4-5 haftadır hemoroid sorunu var en baş sebebi demir ilacının sebep oldugu kabızlık maalesef . Ama agrısı kanaması olmadıgı için üzerinde hiç durmamıştım geçen persembe resmen hayat bana çekilmez bir hal aldı . Böyle bir acı yok. Kanama yok ama çok büyüdü ve acılı bir hale geldi gece uykusu filan kalmadı acıdan oturup ağladığımı biliyorum inanın . Anestol ilk baslarda ise yarar gibi gözüksede bir süre sonra acımı asla kesmedi . 10 dk lık bir çözüm hali aldı sadece . Vazelin , kantaron , zeytinyagı , ılık suya oturmak yapmadıgım kalmadı . Cortol diye bir krem önerdiler ama kortizon içerdiği için doktorum kullanma sakın dedi . Onun yerine Anestol ve Procto Glyvenol diye bir krem ikisini aldırdı . Kullanım olarakta bir gazlı bez ya da tuvalet kağıdının 1 parcasını 4 e katla üzerine 2 kremide sık kulak çubugu ile iyice karıstır kremleri bol dök sonra tam hemoroidin üzerine gelecek sekilde yerleştir sabah ve aksam olmak üzere günde 2 kez yap dedi . 2 günde kendime geldim . Çok ise yaradı . Birde oturma simidi aldım . Onun üzerinde oturuyorum . Benimki ameliyatlıktı doguma kadar bu sekilde idare ederim zaten . Umarım işinize yarar deneyimim 🙏🏻🥰