Yurda44 Kızlar bu durumda olan varmı bgn çok ugrastilar dişim le 6 aylık gebeyim doktordan izin alarak çekim yapıldı ama sanki bebisimi hissetmiyorum
NaimeYilmaz Yurda44 tatlı seyler yıyıp sagına yada soluna yatıp artk nerde en cok hıssedıyorsan o tarafa dönüp sabırla bekle. 🌸
zehracinar Yurda44 Psikolojiktir ya inşallah 🤗Çünkü bende bi keresinde baş ağrısından deliricektim parol evde yoktu bende başka bi ağrı kesici kullandım 2 gün falan bebeğim hareket etse bile diyordum kesin bu gazdır kesin bişey oldu
Zeynepsa Yurda44 Soluna yatip 1 saat bekle. En az 10 hareketini hissetmezsen hemen doktoruna git canim
Zeynepnacar Dört gündür diş ağrısı çekiyorum bende, antibiyotik verdi doktorum ağrısını alır dedi ama yok geçmiyor. 7 aylık hamileyim bende dişimi çektirmeyi düşünüyorum ama korkuyorum, diş doktorum izin al kadın doğumcundan diyor ne yapsam bende bilemiyorum 😭😭
Yurda44 Zeynepnacar evet çok şükür hiç bir sıkıntı yok hissediyorum sende doktordan izin al çektir bence
Zeynepnacar Yurda44 antibiyotik kullandın mı canım çektirmeden önce? Şuan ben kullanıyorum iltihap dağılınca çekiliyormuş diş