Busraozzz Nasıl gidiyor ben oğluşumun hareketleri ufak ufak hissediyorum sanırım zayıf olduğumdan dolayı pazartesi günü randevum Var detaylı ultrason için
Yenibirannee Busraozzz ben 18 haftalığım suan 20. Haftamda kontrolum var 🥰 mide bulantilarim hafifledi cok sukur biraz midem kazınıyor gibi oluyor sadece aksamlari ve bel agrim artti bu hafta bende sirt uzeri uzanirken hissediyorum icim geçiyor 😂
ikizannesi24 Busraozzz benimde detaylı pazartesi günü bakalım 19+3 üz bizde ben daha hissedemiyorum ikiz olmasına rağmen ☺️
Happy_27 Yenibirannee merhaba aynıyız sizle benımde 20. Haftam kontrolüm var kilosu ve cinsiyeti nedır saglıkla gelsinler ıns
gzmcn @Yenibirannee bende aynı şeyleri yaşıyorum haftalarda aynı 🙈 bel ağrısı tekrar geldi ve nedense kaburgam ağrıyor göğüs altındaki boşluğum zaten zayıf oldugum için heralde kemiklerimi sayabiliyorum o boşluktan 🙃🙃😀 ve bugün çok net hissetim oğlumu 💕
Yenibirannee gzmcn yaa ne guzel saglikla kucagimiza aliriz insallah 😂 banada bir kiz bir erkek dediler detayliyi bekliyorum
Yenibirannee Happy_27 en son 16. Haftamda kontrole gittim 200 gramdi tam cinsiyeti de kiza benzetti doktorum ama oncesinde erkek demisti detayliyi bekliyorum 🥰🌺