kuselcin merhaba arkadaşlar ben vitale hastanesine gidiyorum doğum yapmış olan anneler varsa doğumda hasta bezini sondayı felan hastane kendisinden takıyormu merak ettim
Teacherella1 kuselcin hemuz gitmedim ama bende orayı düşünüyorum. Fikrim yok üstde kalsın diye yazıyorum
Mutlu01 kuselcin merhaba dogum yaptinizmi? Hastanede sizden corona testi istedilermi bilgilendirirmisiniz?
kuselcin Teacherella1 sezeryan 3500 normal 3000 ona göre bende depeend felan almayı düşünüyorum ama ilk başta çok geliyormuş kanama ondan sonra pedlerle kurtarılıyormuş ona göre ne kadar ne alacagımızı bilmek istiyorum yaa sizin doktorunuz kim peki
Mutlu01 kuselcin ayrica sondayi hasta bezini falanda kendileri takiyorlar hastaneye yatarken odediginiz ucrete dahil hepsi 😊
TugbaZmn Mutlu01 doğum ücretlerini biliyorum ama kontrolüme daha var soramadım henüz doğum ücretinin içinde oda falan var mı birisi yanında olabiliyor mu sancılar esnasında
kuselcin TugbaZmn valla refakatçi kalabiliyor diye biliyorum ve oda biraz o günkü doğum sayına bağlı gibi duruyor ama hastanede de durmadan doğum oluyor artık şans 🤣
Mutlu01 TugbaZmn evet dogum ucretine odaniz dahil kapi susu bebegin besik susu de yapiliyor bizim yanimizda 2 tane refakatci kaliyor herkesde oyledir buyuk ihtimalle 🤗
Beyazmelekkk kuselcin canm nerhaba vitalede hangi Dr A gidiyorsun ? Ben bir defa muayene olmak için gidicem de renkli USG de gösterip renkli resim veriyor mu usgsı nasıl ?
kuselcin Beyazmelekkk murat doruğa gidiyorum ben baya araştırdım sezeryan olmak istediğim için eli hızlı iyi olan doktoru ve güler yüz bilgilendirme amaçlı çok iyi bi doktor renkli gösteriyor ama siyah beyaz veriyor malesef