Ab1453
3980 doğurdum, sayılır mı? Bana sorabilirsin istediğini 😃
Bikaç şeyi yazayım ben sormadan. Aman aman sancım olmadı, 8 cm açıklıkla hastaneye gitmişim 😂 gittim 1.5 saat sonra doğurdum. Ne ıkınma geldi ne büyük tuvalet hissi ne sancı hiçbişey hissetmedim, heralde acı eşiğim çok yüksek. Bebeğin kafası çıkınca yanma hissettim falan diyorlar ben onu da hissetmedim. Tabi suyumla birlikte çıktı oğlum ondan olabilir, kolay çıktı yani. Hatta rahmim hafif basıkmış üstten ebe öyle söylemişti doktora ona rağmen sıkıntı olmadı. Biraz sıkışma olmuş, yüzü biraz morarmıştı ve sağ gözünde ufak bir kanlanma vardı bebeğimin ama 1 aya geçti. Sıkışmanın sebebi de benim ıkınamamam zaten, nedense ıkınınca bir öğürme geliyordu hep yarıda kalıyordu, zaten ebeler iki kez karnıma bastırdılar öyle çıktı. Dikişimin kaç tane olduğunu söylemediler ama gayet de çoğu kişi gibi 40 günde geçti. Kendim de minyonum 1.57 boy 64 kiloyla doğuma girdim. İdrar kaçırmam olmadı ama 2 ay kadar gazımı pek tutamıyordum 🙈😂 Yine 2 ay kadar da hep biyük tuvaletimi kaçıracak gibi hissettim ama kaçırmadım. Vajinamda genişleme olmadı.
Aklıma gelenler bunlar. Kısacası 4 kilo bekleniyorsa bebeğin hiç korkma, yani benim kadar kolay olmayabilir belki ama şimdiden korkup stres yapmanın anlamı yok boşuna.😃😃🥰🥰