Merhaba kızlar kaç zamandır acaba bende ne zaman böyle başlık açacağım diye bekliyordum. Hadi başlayalım😊🙏
37+1 haftalığımda birden suyum geldi ve acilen hastaneye geldik. O zaman doktor kontrolunden sonra doğumu biraz erteleye bileceyimizi söyledi ve hastanede kaldım. 1 hafta içinde bana serumlar iğneler yapıldı ve su durduruldu. Doktorum 38+1 günü eve gide bilecegime ama gelecek hafta artık dogum için gelmeme karar aldı. 38+1 günü sabah saat 6da birden suyum tekrar ama çok gelmeye başladı. Hemen doktorumı aradım geldi baktı suyum acılmıştı ama açılışım 1 parmak kadardı. O yüzden bana 2 tane suni sancı için ilaç verdi. Çünki benim sancımda pek yoktu. Sancı ilaçlarından sonra sabah 7den sancım basladı saat akşam7e kadar diredim doktor tekrar yokladı hala 1 parmak açılışım vardı. Bu sefer doktor baska 1 serum taktı serumdan sonra kendi sancılarım da baslamıstı artık. Akşam 7den gece 3;40a kadwr 7 sm açılmam vardı artık. Ama bende ne uyumuşum ne yemişim. Hem suni hem kendi sancımdan artık kıvranıyorum. Doktor dedi 2-3 saate doğum başlar. Bende doğum odasında sancılarımla debeleşiyorum bide o kadar uykum varki ayak üste bi ara uyumuşum 1-2 dakika, sancıyla tekrar uyandım. Artık saat 5-15ti bana tekrar serum takıldı ve benim sancım en pikine ulaştı. Artık doğum başlıyor diye bağırdım. O sancıyla kendime hakim olamıyorum ama çokta halsizim güç veremiyorum. En son Allahımı çağırıp tüm gücümle güç verdim ve kızım artık kucağımdaydı 5-35te.Kızımı gördükten sonra tüm yaşadığım o günümü unuttum resmen. Allahım anne olmak ne güzel duyguymuş binlerce şükürler olsun. Olmayan herkese Allahımdan dilerim kucağını boş bırakmasın🙏🙏🙏Biz artık kaçıyoruz diğer uygulamaya Allaha emanet olun, Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin her birinize❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏