huma2018 Kızlar bı hurafe ata sözü derki 😂eğer idrar yolları rengi açık sarıysa erkek koyu turuncuysa kızmış sizde nasıl yada doğrumu 😂
Lulemom huma2018 idrar rengin tamamen içtiğin su miktarına bağlı 😂 kızım olucak ama idrara bakarsak erkek olucak o zaman 😄
Mlk8 huma2018 bir doktor atasözü de derki cok su içersen açık renk,hic su içmezsen koyu renk idrarın olur🤣 daha neler duycaz bakalim
kucuktosbik27 huma2018 bizde tıbben diyoruzki koyu renk idrarın varsa tahlil yaptır enfeksiyon vardır😂
Nur_tanem 😂😂doğruluk payını bilmiyorum ama bende duydum onu tutmuştu kızımda ne kadar su içsem De hep koyu renkti şimdi oğlum olacak nasip olursa öğrendiğimden beri dikkat ediyorum suyu az içip çok içmem rengi değiştirmiyor açık renkte hep 🤣🤷
058elf huma2018 suyu az içersem koyu oluyo normal tükettiğimde açık şimdi bebeğim bi erkek bi kız mı oluyo doğana kadar dönüşümlü mü olacak 😂😂
ikincimucizemmmm huma2018 bence daha çok su tüketimine bağlı çok su içtiğim zamanlar açık sarı oluyor normalde koyu renk kızım olacak ama ilk oglumdada koyuydu çok su içmeye çalışırdım doktora sorduğumda susuz kalmaktan oluyor bol su iç demişti
kucuktosbik27 ikincimucizemmmm ya bunlar saçma sapan eskilerin uydurduğu hiçbir dayanağı olmayan şeyler benim kızım olucak 31 hafta oldu 4 5 gün anca koyu renk idrar görmüşümdür oda kum döküyormuşum ondan. Hazır meyve suyu içincede idrar koyulaşır ona bakarsak. Sabah ilk idrarda koyu olur uzun süre tuvalete gitmediğin için 😅
[silindi] huma2018 kiiizzz inanmak istemiyorum ama bende bugün test yaptım çok silik bi çizgi çıktı idrara çamaşır suyu damlarinca idrar kopururse hamilesin diyorlar denedim ve köpürdü inansammi inanmasammi.bilemedim 😂😂