Fatmaerarslan Merhabalar hamılelıgımin ilk 3 ayında oluşan mıde yanmam 28. Haftamda tekrar basladı normal midir birde doktorum reıne şürup vermıştı kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu
kuselcin Fatmaerarslan ben 33+1 im 2 haftadır aynı dertten yanıyorum sade soda için olmuyorsa ılık süt için ben dün gece faydayı onda gördüm
Burcu_ksn Fatmaerarslan saçları çıkınca mide yanmaları başlar derler büyüklerimiz ve gerçekten bende okadar çok vardı ki mide yanmadı deli gibi dondurma Buz yiyodum ve gerçekten saç olarak doğmuştu oğlum😅
annelinkoo Burcu_ksn ayy aynı ben. Dondurmanın içine düşücem gawiskon kullanıyorum ama fena yanıyo midem
Burcu_ksn annelinkoo banada vermişti gaviskon ama hiç bi faydasını görmemiştim süt iç bence ondan daha çok faydasını görürsün en azından süt doğal
annelinkoo Burcu_ksn şurubu resmen kafaya dikiyorum zaten bazen süt içtiğim de oluyo öyle böyle geçiyor işte demek benim oğlum da kıl yumağı doğucak 😅
annelinkoo es353 yoo dr werdi zaten ezcaneye de sordum ben ama mawi yeşil gibi olanlarından olması gerek ötekiler ağır