Nurerdogann Herkese merhaba bugün doktora gittim kalp atışı çok az geldiği için duyduk ama net değildi sonra doktorum düşmeye çok meğilli dedi ve folik asitle fitil verdi bilgisi olan var mı
Mavisim00 Nurerdogann 6+1 de kalp atışını duydum ama cok az yavaş atiodu doktor bunun normal olduğunu söyledi sizinde öyle olabilir kalbi yeni atmaya başlamış olabilir
nurbebek01 Dikkat et canm ağır bişey kaldırma ayaklarını yukarı koy ve elinle yukarı yukarı masaj yap inşallah bisey olmaz normalde iğne verilmesi gerek ama neden vermemiş bilmiyorum isterse başka doktora daha git bide alttan muayne ettirme
nurbebek01 Nurerdogann normalde zararlı değil ama benim diğer gebelimde de kalbi çok az atıyordu duyulmayacak şekilde böyle riski olanlar alttan muayne ben kendi acımdan önermiyorum ama inşllah bisey olmaz dikkat et kendine bide RUKYE suresi var dusuk tehlikesi icin bunu eger kuran biliyorsan oku bilmiyorsa uzan elini karnına köy kulaklıkla dinle rabbim sana bağışlasın canm
kuselcin Nurerdogann benim de düşük tehlikem vardı kalp atışını ve kendiisini görmek için bi kere baktı doktorum çok fazla kendisinin de önermediğini ama ultrasondan gözükmediği için bakmak zorunda oldugunu söyledi bende progestan kullandım 4 ay boyunca ağır kaldırmadım yere oturmadım uzanmadım eğilmedim ve cinsel ilişki yasaktı vitaminlerimi de kullandım şuan 33*+1 haftalık olduk geçenn yalancı sancı çektiğm için aşagıdann bi kere baktı doktorum